Κίτρινη προειδοποίηση από Τμήμα Μετεωρολογίας: Προσοχή έρχονται βροχές και καταιγίδες

Κίτρινη προειδοποίηση από Τμήμα Μετεωρολογίας: Προσοχή έρχονται βροχές και καταιγίδες

Κίτρινη προειδοποίηση εξέδωσε το Τμήμα Μετεωρολογίας με ισχύ από τις δέκα το βράδυ της Κυριακής (29/12) ως τις τέσσερις το απόγευμα της Δευτέρας (29/12).
 

Όπως αναφέρεται, βροχές κατά διαστήματα και μεμονωμένες καταιγίδες αναμένεται να επηρεάσουν την περιοχή.
 
Η συνολική βροχόπτωση δυνατό να ξεπεράσει τοπικά τα 50 χιλιοστόμετρα σε χρονική διάρκεια 6 ωρών.
 
Το Τμήμα Μετεωρολογίας καλεί το κοινό να είναι ενήμερο για την δυνατότητα εκδήλωσης τοπικής πλημμύρας σε μικρό αριθμό περιουσιών και προβλημάτων σε εξωτερικές δραστηριότητες, καθώς και για δύσκολες συνθήκες οδήγησης λόγω περιορισμένης ορατότητας και ολισθηρότητας του οδικού δικτύου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σωρεία αντιδράσεων μετά τον καθορισμό του νέου κατώτατου μισθού - Πόσοι αναμένεται να επωφεληθούν

Σωρεία αντιδράσεων μετά τον καθορισμό του νέου κατώτατου μισθού - Πόσοι αναμένεται να επωφεληθούν

Αύξηση του κατώτατου μισθού για την επόμενη διετία ανακοίνωσε η Κυβέρνηση, με τους συνδικαλιστές να δηλώνουν πως οι αριθμοί δεν ανταποκρίνονται στα υφιστάμενα δεδομένα και τους εργοδότες να υποστηρίζουν ότι οι αυξήσεις είναι μεγαλύτερες από το αναμενόμενο.