Προσοχή: Κατολισθήσεις όγκων χώματος και πετρών στο δρόμο Ορκόντας – Κάμπου

Προσοχή: Κατολισθήσεις όγκων χώματος και πετρών στο δρόμο Ορκόντας – Κάμπου

Κατολισθήσεις όγκων χώματος και πετρών την Κυριακή το βράδυ (29/12) σε διάφορα σημεία του δρόμου Ορκόντας – Κάμπου και ειδικότερα στην περιοχή του γεφυριού Καφίζηδες.

 

Μέλη της Αστυνομίας βρίσκονται στην περιοχή για σήμανση των σημείων, ωστόσο λόγω της βροχόπτωσης που επικρατεί δεν αποκλείεται να σημειωθούν νέες κατολισθήσεις χώματος και πετρών σε άλλα σημεία του δρόμου, καθιστώντας επικίνδυνο το δρόμο.

 

Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλή, ασφαλή ταχύτητα, να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και να παρέχουν προτεραιότητα σε άλλα διερχόμενα οχήματα όπου χρειαστεί.

 

Συστήνεται ιδιαίτερη προσοχή προς αποφυγή τροχαίων δυστυχημάτων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αφθώδης Πυρετός: Ηχηρή απάντηση της Κυβέρνησης με 9 μέτρα – Όλα όσα αποφασίζει το Υπουργικό

Αφθώδης Πυρετός: Ηχηρή απάντηση της Κυβέρνησης με 9 μέτρα – Όλα όσα αποφασίζει το Υπουργικό

Αποφάσεις με τις οποίες θα στηριχθούν έμπρακτα και ουσιαστικά από την Κυβέρνηση οι κτηνοτρόφοι, λαμβάνει σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο, όπως ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την έναρξη της απογευματινής συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE