ΛΕΜΕΣΟΣ: Αίσιο τέλος, βρέθηκε το κουτί με την τέφρα του 19χρονου Dennis – Καταζητούνται δύο πρόσωπα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Αίσιο τέλος, βρέθηκε το κουτί με την τέφρα του 19χρονου Dennis – Καταζητούνται δύο πρόσωπα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Θετικά έκλεισε η πρωτοφανής υπόθεση κλοπής, ξύλινου κουτιού το οποίο περιείχε την τέφρα 19χρονου γιου ζεύγους τουριστών, όπου κλάπηκε από ενοικιασμένο όχημα την Παρασκευή 27/12, από χώρο στάθμευσης στην περιοχή της Ακτής του Κυβερνήτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Αστυνομίας, το κουτί εντοπίστηκε στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού Λευκωσίας παρά το χωριό Μονή.

Η Αστυνομία, παρά τις δυσμενής καιρικές συνθήκες, πραγματοποίησε έρευνες για τον εντοπισμό του κουτιού.

Επιπλέον, για την υπόθεση, έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σε δύο Ελληνοκύπριους ηλικίας 33 και 35 χρόνων οι οποίοι και καταζητούνται.

Οι γονείς του 19χρονου Dennis, οι οποίοι επέστρεψαν στην πατρίδα τους, στο άκουσμα της είδησης, πως εντοπίστηκε το κουτί με την τέφρα του γιού τους, δεν έκρυψαν την χαρά τους, αφού η μητέρα του το ανακοίνωσε μέσω κοινωνικών δικτύων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σκληρή επίθεση Τατάρ σε ΠτΔ - Τον κατηγορεί για «διπρόσωπη πολιτική»

Σκληρή επίθεση Τατάρ σε ΠτΔ - Τον κατηγορεί για «διπρόσωπη πολιτική»

Σε νέες δηλώσεις προέβη ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Ερσίν Τατάρ, κατηγορώντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, ότι ακολουθεί «διπρόσωπη πολιτική» και ότι επιχειρεί να «στριμώξει» την τουρκοκυπριακή κοινότητα, ενώ στο τραπέζι των συνομιλιών εμφανίζεται να μιλά για «συμβιβασμό».

BEST OF TOTHEMAONLINE