ΚΥΠΡΟΣ: Θυελλώδης νύχτα – Καταρρακτώδεις βροχές και ισχυροί άνεμοι σε Λάρνακα και Αμμόχωστο

ΚΥΠΡΟΣ: Θυελλώδης νύχτα – Καταρρακτώδεις βροχές και ισχυροί άνεμοι σε Λάρνακα και Αμμόχωστο

Καταρρακτώδεις βροχές, ευτυχώς χωρίς προβλήματα, σύμφωνα με την Αστυνομία και την Πυροσβεστική Υπηρεσία, έπεσαν κατά τη διάρκεια της νύχτας την Κυριακή 29/12, στις επαρχίες Λάρνακας και Αμμοχώστου.

Στη πόλη και επαρχία Λάρνακας οι βροχές που έπεφταν ανά τακτά χρονικά διαστήματα από τις δέκα το βράδυ, ήταν καταρρακτώδεις και συνοδεύονταν από ισχυρούς ανέμους, αστραπές και βροντές.

Ωστόσο παρά τις ισχυρές βροχοπτώσεις δεν σημειώθηκαν οποιαδήποτε προβλήματα στο οδικό δίκτυο, ενώ σύμφωνα με την Αστυνομία στην περιοχή Λευκάρων – Βαβατσινιάς επικρατεί πυκνή ομίχλη και οι οδηγοί καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Το ίδιο σκηνικό επικράτησε το βράδυ και στην πόλη και επαρχία Αμμοχώστου και σύμφωνα με την Αστυνομία αλλά και την Πυροσβεστική Υπηρεσία δεν προκλήθηκαν οποιαδήποτε προβλήματα στο οδικό δίκτυο από τις μεγάλες ποσότητες βροχής που έπεσαν.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τράμπ - «Πολύ δύσκολο» να ζητήσω από το Ισραήλ να σταματήσει τις επιθέσεις

Τράμπ - «Πολύ δύσκολο» να ζητήσω από το Ισραήλ να σταματήσει τις επιθέσεις

Ισραήλ και Ιράν συνεχίζουν να ανταλλάσσουν επιθέσεις στην όγδοη μέρα της σύγκρουσής τους, με το ενδεχόμενο αμερικανικής εμπλοκής να μην έχει απομακρυνθεί.Ο Ιρανός ΥΠΕΞ συναντήθηκε στη Γενεύη με τους ομολόγους του, της Βρετανίας της Γαλλίας και της Γερμανίας και την κορυφαία διπλωμάτη της ΕΕ. Οι Ευρωπαίοι ΥΠΕΞ δήλωσαν ότι θέλουν να δουν τις συζητήσεις να συνεχίζονται και ανάμεσα σε Ιράν και ΗΠΑ. Η Τεχεράνη ζητά να σταματήσει πρώτα η επιθετικότητα του Ισραήλ.Ο Τραμπ δήλωσε, ανάμεσα σε άλλα, ότι «είναι δύσκολο να πούμε στο Ισραήλ να σταματήσει τις αεροπορικές επιθέσεις ενώ κερδίζει». Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE