ΚΥΠΡΟΣ: Θυελλώδης νύχτα – Καταρρακτώδεις βροχές και ισχυροί άνεμοι σε Λάρνακα και Αμμόχωστο

ΚΥΠΡΟΣ: Θυελλώδης νύχτα – Καταρρακτώδεις βροχές και ισχυροί άνεμοι σε Λάρνακα και Αμμόχωστο

Καταρρακτώδεις βροχές, ευτυχώς χωρίς προβλήματα, σύμφωνα με την Αστυνομία και την Πυροσβεστική Υπηρεσία, έπεσαν κατά τη διάρκεια της νύχτας την Κυριακή 29/12, στις επαρχίες Λάρνακας και Αμμοχώστου.

Στη πόλη και επαρχία Λάρνακας οι βροχές που έπεφταν ανά τακτά χρονικά διαστήματα από τις δέκα το βράδυ, ήταν καταρρακτώδεις και συνοδεύονταν από ισχυρούς ανέμους, αστραπές και βροντές.

Ωστόσο παρά τις ισχυρές βροχοπτώσεις δεν σημειώθηκαν οποιαδήποτε προβλήματα στο οδικό δίκτυο, ενώ σύμφωνα με την Αστυνομία στην περιοχή Λευκάρων – Βαβατσινιάς επικρατεί πυκνή ομίχλη και οι οδηγοί καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Το ίδιο σκηνικό επικράτησε το βράδυ και στην πόλη και επαρχία Αμμοχώστου και σύμφωνα με την Αστυνομία αλλά και την Πυροσβεστική Υπηρεσία δεν προκλήθηκαν οποιαδήποτε προβλήματα στο οδικό δίκτυο από τις μεγάλες ποσότητες βροχής που έπεσαν.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Το σύστημα επιλογής μελών ημικρατικών οργανισμών δεν είναι τέλειο και γίνονται ενέργειες για βελτίωσή του, όμως είναι σαφώς καλύτερο από αυτό που υπήρχε προηγουμένως, όταν βασικό κριτήριο ήταν η κομματική ταυτότητα, δήλωσε το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, χαρακτηρίζοντας «άδικη» την κριτική κατά της Κυβέρνησης σε σχέση με τους πρόσφατους διορισμούς σε Διοικητικά Συμβούλια ημικρατικών οργανισμών, αφού όπως είπε, οι εισηγήσεις του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου υιοθετήθηκαν σε ποσοστό 78%.