ΚΥΠΡΟΣ: Θυελλώδης νύχτα – Καταρρακτώδεις βροχές και ισχυροί άνεμοι σε Λάρνακα και Αμμόχωστο

ΚΥΠΡΟΣ: Θυελλώδης νύχτα – Καταρρακτώδεις βροχές και ισχυροί άνεμοι σε Λάρνακα και Αμμόχωστο

Καταρρακτώδεις βροχές, ευτυχώς χωρίς προβλήματα, σύμφωνα με την Αστυνομία και την Πυροσβεστική Υπηρεσία, έπεσαν κατά τη διάρκεια της νύχτας την Κυριακή 29/12, στις επαρχίες Λάρνακας και Αμμοχώστου.

Στη πόλη και επαρχία Λάρνακας οι βροχές που έπεφταν ανά τακτά χρονικά διαστήματα από τις δέκα το βράδυ, ήταν καταρρακτώδεις και συνοδεύονταν από ισχυρούς ανέμους, αστραπές και βροντές.

Ωστόσο παρά τις ισχυρές βροχοπτώσεις δεν σημειώθηκαν οποιαδήποτε προβλήματα στο οδικό δίκτυο, ενώ σύμφωνα με την Αστυνομία στην περιοχή Λευκάρων – Βαβατσινιάς επικρατεί πυκνή ομίχλη και οι οδηγοί καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Το ίδιο σκηνικό επικράτησε το βράδυ και στην πόλη και επαρχία Αμμοχώστου και σύμφωνα με την Αστυνομία αλλά και την Πυροσβεστική Υπηρεσία δεν προκλήθηκαν οποιαδήποτε προβλήματα στο οδικό δίκτυο από τις μεγάλες ποσότητες βροχής που έπεσαν.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο τραπέζι η διευρυμένη πριν από τον Δεκέμβριο - «Ο χρόνος μάς πιέζει» - Τι αναμένεται από την Ολγκίν

Κυπριακό: Στο τραπέζι η διευρυμένη πριν από τον Δεκέμβριο - «Ο χρόνος μάς πιέζει» - Τι αναμένεται από την Ολγκίν

Μικρά αλλά σημαντικά βήματα προς την εντατικοποίηση των επαφών για το Κυπριακό διαπιστώνει η κυβέρνηση, με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη, να τονίζει ότι ο χρόνος πιέζει και πως ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών εξακολουθεί να έχει ως στόχο τη σύγκληση διευρυμένης συνάντησης πριν από την ολοκλήρωση της θητείας του.

BEST OF TOTHEMAONLINE