ΠΑΦΟΣ – ΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΑ: Εντοπίστηκε 21χρονος τραυματισμένος – Υπό κράτηση δεύτερος 21χρονος

ΠΑΦΟΣ – ΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΑ: Εντοπίστηκε 21χρονος τραυματισμένος – Υπό κράτηση δεύτερος 21χρονος

Υπόθεση τραυματισμού 21χρονου με μαχαίρι, διερευνά η Αστυνομία στην Πάφο, η οποία προχώρησε την Κυριακή 29/12, στη σύλληψη δεύτερου 21χρονου, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 2.50μ.μ. την Κυριακή 29/12, λήφθηκε πληροφορία, ότι σε δρόμο της Πάφου, εντοπίστηκε τραυματισμένος από αιχμηρό αντικείμενο, ένας 21χρονος. Ο τραυματίας διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε επιφανειακή πληγή στην κοιλιακή χώρα και θλαστικό τραύμα, στο δεξί χέρι. Αφού υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση, κρατήθηκε για νοσηλεία, ενώ η κατάσταση της υγείας του θεωρείται σταθερή και εκτός κινδύνου.

Από εξετάσεις που διενεργήθηκαν εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον δεύτερου 21χρονου. Εναντίον του εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.       

Από ΚΥΠΕ

          

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο Στρασβούργο ο ΠτΔ: Προσφωνήσει την Ολομέλεια του ΕΚ - Παρουσιάζει τις προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας

Στο Στρασβούργο ο ΠτΔ: Προσφωνήσει την Ολομέλεια του ΕΚ - Παρουσιάζει τις προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μεταβαίνει σήμερα, το απόγευμα, στο Στρασβούργο, όπου αύριο, 20 Ιανουαρίου 2026, θα προσφωνήσει την Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, παρουσιάζοντας τις προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης και το πολιτικό της αποτύπωμα για το επόμενο εξάμηνο, υπό το κεντρικό μήνυμα «Μια Αυτόνομη Ένωση. Ανοικτή στον Κόσμο», με έμφαση σε μια Ευρώπη που ενισχύει τη στρατηγική της αυτονομία, την ανθεκτικότητα και την ανταγωνιστικότητά της μέσα σε ένα περιβάλλον αυξημένων γεωπολιτικών προκλήσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE