Συσσώρευση χιονιού και χαλαζιού σε δρόμους στις ορεινές περιοχές Τροόδους

Συσσώρευση χιονιού και χαλαζιού σε δρόμους στις ορεινές περιοχές Τροόδους

Συσσώρευση χιονιού και χαλαζιού, παρατηρείται τη Δευτέρα (30/12) σε κύριους δρόμους στις ορεινές περιοχές Τροόδους και συστήνεται ιδιαίτερη προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς προς αποφυγή τροχαίων δυστυχημάτων.

Συγκεκριμένα, στους δρόμους Κακοπετριάς – Pinewood, Πλατρών – Προδρόμου, Πεδουλά – Προδρόμου και Προδρόμου – Τροόδους, έχει συσσωρευτεί χιόνι και χαλάζι στο οδόστρωμα, με αποτέλεσμα οι δρόμοι να είναι ανοικτοί ΜΟΝΟ για οχήματα με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς ή εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες.

Συστήνεται στους οδηγούς οχημάτων που διακινούνται στις αναφερόμενες περιοχές να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλή, ασφαλή ταχύτητα, να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και να παρέχουν προτεραιότητα σε άλλα διερχόμενα οχήματα όπου χρειαστεί.

Επισημαίνεται ότι η κατάσταση στο οδικό δίκτυο στα ορεινά είναι μεταβαλλόμενη λόγω των χειμερινών συνθηκών που επικρατούν και προτρέπεται το κοινό να ενημερώνεται για την κατάσταση του οδικού δικτύου μέσω της εφαρμογής - application "Αστυνομία Κύπρου" ή μέσω της ιστοσελίδας της Αστυνομίας www.cypruspolicenews.com, στην κατηγορία "Οδικό Δίκτυο".

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιβεβαίωση ΥΠΑΜ: Θα γίνουν κοινές ασκήσεις Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ - Τι αφορούν

Επιβεβαίωση ΥΠΑΜ: Θα γίνουν κοινές ασκήσεις Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ - Τι αφορούν

Θα γίνουν κοινές ασκήσεις μεταξύ Κύπρου, Ελλάδας και Ισραήλ στο πλαίσιο του προγραμματισμού των δραστηριοτήτων του ΓΕΕΦ για το 2026 με φίλες και συμμαχικές χώρες και διοργάνωση διμερών, τριμερών ή άλλων μορφών ασκήσεων, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Υπουργός Άμυνας, Βασίλης Πάλμας.

BEST OF TOTHEMAONLINE