Τρομοκρατία και εξοπλισμούς συζήτησαν τηλεφωνικώς Τραμπ-Πούτιν

Τρομοκρατία και εξοπλισμούς συζήτησαν τηλεφωνικώς Τραμπ-Πούτιν

Οι Πρόεδροι των ΗΠΑ και της Ρωσίας, Ντόναλντ Τραμπ και Βλαντιμίρ Πούτιν, συζήτησαν τη συνεργασία των χωρών τους σε θέματα αντιμετώπισης της τρομοκρατίας αλλά και τον έλεγχο των εξοπλισμών, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν την Κυριακή, ανακοίνωσε σήμερα ο Λευκός Οίκος.

Ο Ρώσος ηγέτης τηλεφώνησε στον Τραμπ για να τον ευχαριστήσει για «τις πληροφορίες που παρείχαν οι Ηνωμένες Πολιτείες και οι οποίες βοήθησαν να αποτραπεί μια πιθανή τρομοκρατική επίθεση στη Ρωσία» κατά τη διάρκεια των εορτών, ανέφερε ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Χόγκαν Γκίντλεϊ.

Την Κυριακή, η Ρωσία ανέφερε ότι απέτρεψε επιθέσεις που σχεδιάζονταν να γίνουν στην Αγία Πετρούπολη, χάρη σε μια πληροφορία που προήλθε από την Ουάσινγκτον.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κρίσιμη ώρα για το Κυπριακό: Τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με τρία θέματα στο τραπέζι

Κρίσιμη ώρα για το Κυπριακό: Τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με τρία θέματα στο τραπέζι

Με το βλέμμα στραμμένο στα επόμενα βήματα του Κυπριακού, Νίκος Χριστοδουλίδης και Τουφάν Έρχιουρμαν συναντώνται στις 16:00, στην οικία των καλών υπηρεσιών του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, στη νεκρή ζώνη.

BEST OF TOTHEMAONLINE