ΠΑΦΟΣ: Με αγωνία θα κάνει πρωτοχρονιά η οικογένεια του 85χρονου Δημήτρη - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό του για 13η μέρα

ΠΑΦΟΣ: Με αγωνία θα κάνει πρωτοχρονιά η οικογένεια του 85χρονου Δημήτρη - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό του για 13η μέρα

Συνεχίζονται  οι έρευνες της Αστυνομίας στην περιοχή των χωριών Τίμη – Αναρίτα για τον εντοπισμό του 85χρονου Δημήτρη Γρηγορίου, ο οποίος απουσιάζει από το σπίτι του εδώ και δεκατρείς μέρες και συγκεκριμένα  από την Πέμπτη, 19 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με συγγενικά του πρόσωπα, ο Γρηγορίου βγήκε για τον τακτικό του περίπατο στην περιοχή Ελεούδια της Τίμης στις 19 του μήνα και δεν επέστρεψε σπίτι. Κατά την αναχώρηση του ο 85χρονος φορούσε καφέ παντελόνι και μπλε πουλόβερ.

Στις έρευνες που δεν έχουν έχουν σταματήσει όλες αυτές τις ημέρες, συμμετέχουν περιπολικά της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου, μέλη της Πολιτικής Άμυνας, μέλη της Υπηρεσίας Θήρας και μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Κουκλιών και της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αεροδρομίου. Επίσης στις έρευνες συμμετέχει κατά διαστήματα  και το κλιμάκιο ανιχνευτικών σκύλων.
 
Ο Γρηγορίου περιγράφεται ως ύψους 1,70μ περίπου, εύσωμος με γκρίζα μαλλιά.  

Η Αστυνομία παρακαλεί  οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Πάφου στο τηλέφωνο 26-806021, ή τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης κ. Τουφάν ‘Ερχιουρμαν θα συναντηθούν την Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2026, στις 16:00, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, κατόπιν σχετικής συνεννόησης των διαπραγματευτών των δύο πλευρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE