Διαδικτυακή απάτη εναντίον δικηγορικού γραφείου – Συνελήφθη νεαρός στο αεροδρόμιο Λάρνακας

Διαδικτυακή απάτη εναντίον δικηγορικού γραφείου – Συνελήφθη νεαρός στο αεροδρόμιο Λάρνακας

Διαδικτυακή απάτη σε βάρος δύο εταιριών σε Κύπρο και Σεϋχέλλες έστησε 28χρονος με σκοπό να πάρει χρήματα.

Τον Οκτώβριο σε δικηγορικό γραφείο στη Λεμεσό απέστειλε τιμολόγια μέσο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην εταιρεία στις Σεϋχέλλες.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Αστυνομίας από τις 23 Οκτωβρίου ο 28χρονος καταζητείτο από την Αστυνομία με ένταλμα σύλληψης μαζί με τον 32χρονο συνεργό του.

Λίγο μετά τις 11 το βράδυ της Δευτέρας (30/12), ο 32χρονος εντοπίστηκε το αεροδρόμιο Λάρνακας όπου έγινε η σύλληψη του.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ μετά τη συνάντηση με Χαν - «Αν εξαρτιόταν από εμένα θα είχαμε λύση του Κυπριακού»

ΠτΔ μετά τη συνάντηση με Χαν - «Αν εξαρτιόταν από εμένα θα είχαμε λύση του Κυπριακού»

Τον πολύ σημαντικό ρόλο της ΕΕ στις προσπάθειες εξεύρεσης λύσης του Κυπριακού, επεσήμανε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, υποδεχόμενος, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Ειδικό Αντιπρόσωπο της ΕΕ για το Κυπριακό κ. Γιοχάνες Χαν, διαβεβαιώνοντας τον παράλληλα ότι αν εξαρτιόταν από τον ίδιο θα επιτυγχάνετο λύση στο Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE