Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Δεν υπάρχει σχέδιο για εκκένωση της πρεσβείας στη Βαγδάτη - VIDEO

 Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Δεν υπάρχει σχέδιο για εκκένωση της πρεσβείας στη Βαγδάτη - VIDEO

 Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ ανακοίνωσε ότι δεν σκοπεύει να εκκενώσει την αμερικανική πρεσβεία στη Βαγδάτη, η οποία έγινε στόχος εξοργισμένου πλήθους που διαμαρτυρείται για τις αμερικανικές αεροπορικές επιδρομές.

"Το αμερικανικό προσωπικό είναι ασφαλές και δεν υπάρχουν παραβιάσεις στις εγκαταστάσεις. Δεν υπάρχει σχέδιο για εκκένωση της πρεσβείας στη Βαγδάτη", δήλωσε σε δημοσιογράφους ένας εκπρόσωπος του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών.

Ο εκπρόσωπος τόνισε ότι ο Αμερικανός πρέσβης στο Ιράκ, Ματ Τούλερ απουσίαζε σε ένα προγραμματισμένο προσωπικό ταξίδι για περισσότερο από μια εβδομάδα, σημειώνοντας πως δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι εκκένωσε την πρεσβεία είναι ψευδή. Πρόσθεσε πως ο Τούλερ επιστρέφει στην πρεσβεία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Γίνονται προσπάθειες για το Κυπριακό και έχουμε την πολιτική δέσμευση του ΓΓ των ΗΕ»

ΠτΔ: «Γίνονται προσπάθειες για το Κυπριακό και έχουμε την πολιτική δέσμευση του ΓΓ των ΗΕ»

Συμφωνία για από κοινού συμμετοχή τους σε δικοινοτικό Φεστιβάλ, αλλά και σε συναντήσεις Τεχνικών Επιτροπών, έγινε σήμερα ανάμεσα στους ηγέτες των δύο κοινοτήτων, όπως ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.