ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«XAΛΑΣΤΗΚΕ» με γκολάρα η Τσέλσι – Διπλό… ανάσα για την Άστον Βίλα!

«XAΛΑΣΤΗΚΕ» με γκολάρα η Τσέλσι – Διπλό… ανάσα για την Άστον Βίλα!

Πάνω που ήταν έτοιμη να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη για το 2020, η Τσέλσι δέχτηκε ένα ασύλληπτο γκολ με ανάποδο ψαλίδι στο 84’ και έφυγε από την έδρα της Μπράιτον ισόπαλη με σκορ 1-1. Τρομερό διπλό για την Άστον Βίλα επί της Μπέρνλι με σκορ 2-1, αν και την παράσταση έκλεψε ξανά το… VAR!

Οι παίκτες του Λάμπαρντ κρατούσαν με νύχια και δόντια το υπέρ τους σκορ, μετά το γκολ του Αθπιλικουέτα στο 10’, όμως η απίστευτη έμπνευση του Τζαχαμπάνκς στο 84’ τους… έκοψε τις ορέξεις.

Στο άλλο ματς, η Βίλα νίκησε μεν 2-1 την Μπέρνλι εκτός έδρας, όμως η φάση με το γκολ που δεν μέτρησε, μετά από παρέμβαση του VAR, ήταν αυτή που θα συζητάμε σίγουρα και τις επόμενες μέρες.

Τα ματς:

Για την Τσέλσι το ματς ξεκίνησε ιδανικά. Μόλις στο 10’ ο Αθπιλικουέτα έκανε την κοντινή προβολή και έβαλε μπροστά την ομάδα του, απαλλάσσοντάς την εντελώς από το άγχος. Η Μπράιτον επιχείρησε να αντιδράσει, πίεσε, όμως η καλά οργανωμένη άμυνα των φιλοξενούμενων – αλλά και οι καίριες επεμβάσεις του Κέπα- κράτησαν το μηδέν στην άμυνα. Η Τσέλσι σε γενικές γραμμές είχε τον έλεγχο, όμως και εκείνη δυσκολευόταν πολύ στην τελική προσπάθεια για να κλειδώσει το ματς.

Σε γενικές γραμμές ίδια εικόνα και στο δεύτερο ημίχρονο. Σαφώς και η Μπράιτον αποφάσισε να ρισκάρει, μήπως πετύχει έστω την ισοφάριση, όμως ο Λάμπαρντ την… περίμενε, δίνοντας εντολή για περισσότερη προσοχή στα μετόπισθεν. Όλα καλά, όλα ωραία μέχρι το 84’, τη στιγμή δηλαδή που ο Τζαχανμπάνκς διαμόρφωσε το τελικό 1-1 με ασύλληπτο ψαλιδάκι.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μπράιτον: Ράιαν, Μοντόγια, Γουέμπστερ, Ντανκ, Μπερν (22’ Μπερνάρντο), Μπισούμα (46’ Κόνολι), Πρόπερ, Τροσάρντ, Μόουι (74’ Τζαχαμπάνκς), Αλζάτε, Μαουπάι

Τσέλσι: Κέπα, Τζέιμς, Ρούντιγκερ, Ζούμα, Αθπιλικουέτα, Ζορζίνιο, Καντέ, Μάουντ (73’ Κόβατσιτς), Πούλισικ (66’ Χάντσον- Οντόι), Γουίλιαν, Έιμπραχαμ.

Το… 2020 ξεκίνησε επεισοδιακά και αυτό οφείλεται στη λάθος υπόδειξη του διαιτητή μετά τον έλεγχο του βίντεο από το VAR. Η Βίλα μπήκε πιο δυνατά και κατάφερε στο 12’ να παραβιάσει την εστία της Μπέρνλι, όμως το γκολ (κακώς) δεν μέτρησε λόγω οφσάιντ του Γουέσλεϊ στην αρχή της φάσης, την οποία τελείωσε στη συνέχεια ο Γκρίλις. Φωνές, σχόλια, αντιδράσεις από τους φίλους της ομάδας και όχι άδικα. Τουλάχιστον, οι «χωριάτες» συνέχιζαν να ασκούν πίεση στο χορτάρι και εν τέλει δικαιώθηκαν με τα γκολ των Γουέσλεϊ (27’) και Γκρίλις (41’), θέτοντας γερές βάσεις για το διπλό από το πρώτο ημίχρονο.

Λογικό, λοιπόν, στην επανάληψη να δούμε την Μπέρνλι πιο επιθετική και τη Βίλα να… επαναπαύεται στην ασφάλεια του υπέρ της σκορ. Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν στα πρώτα λεπτά για πέναλτι που δεν δόθηκε, ενώ στη συνέχεια με περίσσιο πάθος επιδίωξαν την γρήγορη μείωση του σκορ. Από τη μεριά τους οι «χωριάτες» ήταν σωστοί – αλλά και τυχεροί σε κάποιες στιγμές- στα αμυντικά τους καθήκοντα και παρά το γκολ που δέχτηκαν στο 80 από τον Γκουντ, κατόρθωσαν να κρατήσουν μέχρι το φινάλε τη νίκη!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μπέρνλι: Πόουπ, Τέιλορ, Μι, Ταρκόφσκι, Μπάρντσλεϊ, ΜακΝιλ, Κορκ, Γουέστγουντ, Μπράντι (46’ Γκούντμοντσον), Γουντ, Μπαρνς (46’ Ροντρίγκες)

Άστον Βίλα: Χίτον (85’ Νάιλαντ), Κόνσα, Μινγκς, Χάουζ, Γκίλμπερτ, Νακάμπα, Λουίζ, Τέιλορ, Γκρίλις, Γουέσλεϊ (71’ Κοτζία), Τρεζεγκέ (78’ Χάρικεϊν).

Πηγή: England365.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top