Κατάσταση οδικού δικτύου: Παγετός στα ορεινά - Μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες

Κατάσταση οδικού δικτύου: Παγετός στα ορεινά - Μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες

Λόγω παγετού που σχηματίστηκε στις ορεινές περιοχές, το οδόστρωμα στο οδικό δίκτυο των περιοχών αυτών είναι ολισθηρό.

 

Ανοικτοί μόνο για οχήματα εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες, παραμένουν οι δρόμοι Καρβουνά - Τροόδους, Πλατρών - Τροόδους και Προδρόμου - Τροόδους, λόγω της χιονόπτωσης που σημειώνεται στην περιοχή του Τροόδους.

 Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι εξαιρετικά προσεκτικοί και να συμμορφώνονται με τις οδηγίες των αστυνομικών που βρίσκονται στην περιοχή.

 

Υπενθυμίζεται ότι οι ευμετάβλητες καιρικές συνθήκες που επικρατούν στις ορεινές περιοχές, μπορούν ανά πάσα στιγμή να αλλάξουν την κατάσταση στο οδικό δίκτυο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE