Απεβίωσε ο άνθρωπος που έκανε το NBA το... αγαπημένο παιχνίδι της υφηλίου

Απεβίωσε ο άνθρωπος που έκανε το NBA το... αγαπημένο παιχνίδι της υφηλίου

Ο πρώην κομισάριος του ΝΒΑ Ντέιβιντ Στερν, ο οποίος διαμόρφωσε την εκρηκτική αύξηση της δημοτικότητας του παιχνιδιού κατά τη διάρκεια της θητείας του για 30 χρόνια, πέθανε την Τετάρτη (01/01) σε ηλικία 77 ετών.

Ο Στερν, ο μακροβιότερος κομισάριος του ΝΒΑ, που τον διαδέχθηκε ο Άνταμ Σίλβερ την 1η Φεβρουαρίου 2014, ήταν σε σοβαρή κατάσταση μετά από επείγουσα χειρουργική επέμβαση στις 12 Δεκεμβρίου στη Νέα Υόρκη όταν υπέστη ξαφνική αιμορραγία στον εγκέφαλο.

Στην διάρκεια της μακράς θητείας, που περιέλαβε και την επέκταση στον Καναδά το 1995, υπήρξε αύξηση κατά 30 φορές των εσόδων, τεράστια αύξηση της τηλεθέασης και δημιουργία της εθνικής ομοσπονδίας καλαθοσφαίρισης Γυναικών.

Έχει επίσης διαδραματίσει ρόλο σε πολλές άλλες πρωτοβουλίες που συνέβαλαν στη διαμόρφωση του πρωταθλήματος, συμπεριλαμβανομένης πολιτικής για τα ναρκωτικά, σύστημα μισθολογικής κάλυψης και κώδικα ένδυσης.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι αντιδράσεις των κομμάτων μετά την αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα - Βίντεο

Οι αντιδράσεις των κομμάτων μετά την αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα - Βίντεο

Λίγα 24ωρα μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο που προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις, η Πρώτη Κυρία προχώρησε σε δημόσια δήλωση, ανακοινώνοντας την αποχώρησή της από την προεδρία της Διαχειριστικής Επιτροπής του Ανεξάρτητου Φορέα Κοινωνικής Στήριξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE