Στα €48,6 δισεκατ. οι καταθέσεις τον Νοέμβριο

Στα €48,6 δισεκατ. οι καταθέσεις τον Νοέμβριο

Μείωση σημειώθηκε στις καταθέσεις σε μηνιαία βάση τον Νοέμβριο του 2019, αλλά θετικός ήταν ο ετήσιος ρυθμός μεταβολής τους, με το υπόλοιπο των καταθέσεων να φθάνει περίπου τα €48,6 δισεκατομμύρια.

Σύμφωνα με στοιχεία που δίνει στη δημοσιότητα την Πέμπτη η Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου οι συνολικές καταθέσεις τον Νοέμβριο 2019 παρουσίασαν καθαρή μείωση €84,1 εκ., σε σύγκριση με καθαρή μείωση €158,3 εκ. τον Οκτώβριο 2019.

Ο ετήσιος ρυθμός μεταβολής ανήλθε στο 2,2%, σε σχέση με 1,8% τον Οκτώβριο 2019.

Το υπόλοιπο των καταθέσεων τον Νοέμβριο 2019 προσέγγισε τα €48,6 δισεκατ.

Παράλληλα, τα συνολικά δάνεια τον Νοέμβριο 2019 παρουσίασαν καθαρή αύξηση €34,9 εκ., σε σύγκριση με καθαρή μείωση €75,0 εκ. τον Οκτώβριο 2019. 

Ο ετήσιος ρυθμός μεταβολής έφθασε στο 1,3%, παραμένοντας σταθερός σε σχέση με τον Οκτώβριο 2019.

Το υπόλοιπο των συνολικών δανείων τον Νοέμβριο 2019 έφθασε στα €34,2 δισεκατ.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρουσίασε συγκεκριμένη πρόταση στον Στάρμερ για τις βάσεις - «Δεν θα χρησιμοποιηθούν σε επιθετικές επιχειρήσεις»

ΠτΔ: Παρουσίασε συγκεκριμένη πρόταση στον Στάρμερ για τις βάσεις - «Δεν θα χρησιμοποιηθούν σε επιθετικές επιχειρήσεις»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε σήμερα μακρά τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου, κατόπιν πρωτοβουλίας του τελευταίου, στο πλαίσιο των τακτικών επαφών των δύο ηγετών επι των γεωπολιτικών εξελίξεων στην ευρύτερη περιοχή.

BEST OF TOTHEMAONLINE