Αναμένεται υπερχείλιση του φράγματος της Γερμασόγειας - Έκλεισε χώρος στάθμευσης

Αναμένεται υπερχείλιση του φράγματος της Γερμασόγειας - Έκλεισε χώρος στάθμευσης

Ο Δήμος Γερμασόγειας ανακοίνωσε ότι ο χώρος στάθμευσης που βρίσκεται στην κοίτη του ποταμού "Αμαθος" στον Ποταμό Γερμασόγειας, έχει κλείσει επειδή αναμένεται εντός των προσεχών ημερών υπερχείλιση του φράγματος της Γερμασόγειας.
 

Ο Δήμος Γερμασόγειας καλεί το κοινό όπως είναι ιδιαίτερα προσεχτικό στις διαβάσεις του δρόμου και των μικρών γεφυριών υπεράνω του ποταμού, καθότι αναμένεται να υπερχειλίσουν, και να συμμορφώνεται με τα σήματα τροχαίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE