Αναμένεται υπερχείλιση του φράγματος της Γερμασόγειας - Έκλεισε χώρος στάθμευσης

Αναμένεται υπερχείλιση του φράγματος της Γερμασόγειας - Έκλεισε χώρος στάθμευσης

Ο Δήμος Γερμασόγειας ανακοίνωσε ότι ο χώρος στάθμευσης που βρίσκεται στην κοίτη του ποταμού "Αμαθος" στον Ποταμό Γερμασόγειας, έχει κλείσει επειδή αναμένεται εντός των προσεχών ημερών υπερχείλιση του φράγματος της Γερμασόγειας.
 

Ο Δήμος Γερμασόγειας καλεί το κοινό όπως είναι ιδιαίτερα προσεχτικό στις διαβάσεις του δρόμου και των μικρών γεφυριών υπεράνω του ποταμού, καθότι αναμένεται να υπερχειλίσουν, και να συμμορφώνεται με τα σήματα τροχαίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η κίνηση Βαρνάβα στο ΔΗΚΟ και το μεγάλο στοίχημα Νικόλα για την κυριαρχία στο Κέντρο

Η κίνηση Βαρνάβα στο ΔΗΚΟ και το μεγάλο στοίχημα Νικόλα για την κυριαρχία στο Κέντρο

Το Δημοκρατικό Κόμμα βρίσκεται σήμερα μπροστά σε μια δύσκολη πολιτική πραγματικότητα που δεν μπορεί να αγνοηθεί. Από κόμμα–ρυθμιστή των εξελίξεων, με καθοριστικό ρόλο στη διακυβέρνηση του τόπου, το ΔΗΚΟ κατατάσσεται πλέον –σύμφωνα με τις περισσότερες δημοσκοπήσεις– στην τέταρτη θέση, πίσω από το ΕΛΑΜ.