Υπόθεση 19χρονης - Η καταδίκη για την κλοπή μιας κόλλας Α4

Υπόθεση 19χρονης - Η καταδίκη για την κλοπή μιας κόλλας Α4

Γράφουν οι Times του Λονδίνου ότι φωνασκούσε ο Δικαστής κατά τη διάρκεια της δίκης της 19χρονης Βρετανίδας.

Εξ όσων πληροφορείται ο κατσαρίδας, ο συγκεκριμένος δικαστής στην Επαρχία Αμμοχώστου έχει 100% επιτυχία στις καταδίκες και απ΄ ό,τι μου είπαν όταν ήταν Λεμεσό καταδίκασε άνθρωπο για την κλοπή μιας κόλλας!

Ναι, είναι αλήθεια: Κλοπή μιας κόλλας! Δεν το πίστευα, το έψαξα και πραγματικά εντόπισα καταδικαστική απόφαση στην ιστοσελίδα όπου δημοσιεύονται σχετικές αποφάσεις (cylaw).

Τώρα, αν έχει δίκαιο η Βρετανίδα, δεν το γνωρίζω.

Ο κατσαρίδας

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα τραγωδία: Έχασε την ισορροπία της και καταπλακώθηκε από όχημα σε πάρκινγκ ξενοδοχείου 75χρονη στην Πάφο

Νέα τραγωδία: Έχασε την ισορροπία της και καταπλακώθηκε από όχημα σε πάρκινγκ ξενοδοχείου 75χρονη στην Πάφο

Σε θανατηφόρα οδική σύγκρουση που συνέβη γύρω στις 1.50 μετά το μεσημέρι χθες εντός του χώρου στάθμευσης ξενοδοχείου στην Πάφο, έχασε τη ζωή της η Margery Balfour, 75 ετών από τη Σκωτία.

BEST OF TOTHEMAONLINE