Υπόθεση 19χρονης - Η καταδίκη για την κλοπή μιας κόλλας Α4

Υπόθεση 19χρονης - Η καταδίκη για την κλοπή μιας κόλλας Α4

Γράφουν οι Times του Λονδίνου ότι φωνασκούσε ο Δικαστής κατά τη διάρκεια της δίκης της 19χρονης Βρετανίδας.

Εξ όσων πληροφορείται ο κατσαρίδας, ο συγκεκριμένος δικαστής στην Επαρχία Αμμοχώστου έχει 100% επιτυχία στις καταδίκες και απ΄ ό,τι μου είπαν όταν ήταν Λεμεσό καταδίκασε άνθρωπο για την κλοπή μιας κόλλας!

Ναι, είναι αλήθεια: Κλοπή μιας κόλλας! Δεν το πίστευα, το έψαξα και πραγματικά εντόπισα καταδικαστική απόφαση στην ιστοσελίδα όπου δημοσιεύονται σχετικές αποφάσεις (cylaw).

Τώρα, αν έχει δίκαιο η Βρετανίδα, δεν το γνωρίζω.

Ο κατσαρίδας

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.