Υπόθεση 19χρονης - Η καταδίκη για την κλοπή μιας κόλλας Α4

Υπόθεση 19χρονης - Η καταδίκη για την κλοπή μιας κόλλας Α4

Γράφουν οι Times του Λονδίνου ότι φωνασκούσε ο Δικαστής κατά τη διάρκεια της δίκης της 19χρονης Βρετανίδας.

Εξ όσων πληροφορείται ο κατσαρίδας, ο συγκεκριμένος δικαστής στην Επαρχία Αμμοχώστου έχει 100% επιτυχία στις καταδίκες και απ΄ ό,τι μου είπαν όταν ήταν Λεμεσό καταδίκασε άνθρωπο για την κλοπή μιας κόλλας!

Ναι, είναι αλήθεια: Κλοπή μιας κόλλας! Δεν το πίστευα, το έψαξα και πραγματικά εντόπισα καταδικαστική απόφαση στην ιστοσελίδα όπου δημοσιεύονται σχετικές αποφάσεις (cylaw).

Τώρα, αν έχει δίκαιο η Βρετανίδα, δεν το γνωρίζω.

Ο κατσαρίδας

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE