Υπόθεση 19χρονης - Η καταδίκη για την κλοπή μιας κόλλας Α4

Υπόθεση 19χρονης - Η καταδίκη για την κλοπή μιας κόλλας Α4

Γράφουν οι Times του Λονδίνου ότι φωνασκούσε ο Δικαστής κατά τη διάρκεια της δίκης της 19χρονης Βρετανίδας.

Εξ όσων πληροφορείται ο κατσαρίδας, ο συγκεκριμένος δικαστής στην Επαρχία Αμμοχώστου έχει 100% επιτυχία στις καταδίκες και απ΄ ό,τι μου είπαν όταν ήταν Λεμεσό καταδίκασε άνθρωπο για την κλοπή μιας κόλλας!

Ναι, είναι αλήθεια: Κλοπή μιας κόλλας! Δεν το πίστευα, το έψαξα και πραγματικά εντόπισα καταδικαστική απόφαση στην ιστοσελίδα όπου δημοσιεύονται σχετικές αποφάσεις (cylaw).

Τώρα, αν έχει δίκαιο η Βρετανίδα, δεν το γνωρίζω.

Ο κατσαρίδας

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Δύσκολη η σημερινή μέρα - Στόχος η επανέναρξη συνομιλιών» - Όσα δήλωσε για κάθοδο Γκουτέρες

ΠτΔ: «Δύσκολη η σημερινή μέρα - Στόχος η επανέναρξη συνομιλιών» - Όσα δήλωσε για κάθοδο Γκουτέρες

Οι ήρωές μας ορίζουν το χρέος και την ευθύνη όλων μας να πράξουμε ό,τι είναι δυνατό για τον τερματισμό της τουρκικής κατοχής, δήλωσε, τη Δευτέρα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά την επιμνημόσυνη δέηση στον Τύμβο της Μακεδονίτισσας για τους πεσόντες αξιωματικούς και οπλίτες κατά την τουρκική εισβολή του 1974. Αναφερόμενος στην κάθοδο του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, υπογράμμισε ότι στόχος είναι η σύγκληση διευρυμένης διάσκεψης, κατά την οποία θα ανακοινωθεί η επανέναρξη των συνομιλιών από το σημείο όπου διακόπηκαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE