ΛΕΜΕΣΟΣ: Σε απευθείας δίκη οι κατηγορούμενοι για την απάτη με τους αστέγους

ΛΕΜΕΣΟΣ: Σε απευθείας δίκη οι κατηγορούμενοι για την απάτη με τους αστέγους

Σε απευθείας δίκη ενώπιον του Κακουργιοδικείου που θα συνεδριάσει στη Λεμεσό στις 23 Ιανουαρίου παραπέμφθηκαν οι τρεις που είχαν συλληφθεί σε σχέση με την υπόθεση απάτης με άστεγους .

Οι τρεις κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν το πρωί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο παρέπεμψε την υπόθεση σε δίκη ενώπιον του Κακουργιοδικείου.  Οι κατηγορούμενοι, ένας 46χρονος πρόεδρος κινήματος για αστέγους, ένας 57χρονος ιδιοκτήτης ξενοδοχείου και ο 66χρονος υπάλληλος του, υπεύθυνος υποδοχής, αρνούνται ενοχή στην υπόθεση.

Αντιμετωπίζουν συνολικά 93 κατηγορίες, που αφορούν μεταξύ άλλων , συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, απόσπαση περιουσίας με ψευδείς παραστάσεις, απάτη, πλαστογραφία, κυκλοφορία πλαστού εγγράφου, απόπειρα απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις, εμπορία ενηλίκων προσώπων και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

ΑΠΟΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE