ΛΕΜΕΣΟΣ: Σε απευθείας δίκη οι κατηγορούμενοι για την απάτη με τους αστέγους

ΛΕΜΕΣΟΣ: Σε απευθείας δίκη οι κατηγορούμενοι για την απάτη με τους αστέγους

Σε απευθείας δίκη ενώπιον του Κακουργιοδικείου που θα συνεδριάσει στη Λεμεσό στις 23 Ιανουαρίου παραπέμφθηκαν οι τρεις που είχαν συλληφθεί σε σχέση με την υπόθεση απάτης με άστεγους .

Οι τρεις κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν το πρωί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο παρέπεμψε την υπόθεση σε δίκη ενώπιον του Κακουργιοδικείου.  Οι κατηγορούμενοι, ένας 46χρονος πρόεδρος κινήματος για αστέγους, ένας 57χρονος ιδιοκτήτης ξενοδοχείου και ο 66χρονος υπάλληλος του, υπεύθυνος υποδοχής, αρνούνται ενοχή στην υπόθεση.

Αντιμετωπίζουν συνολικά 93 κατηγορίες, που αφορούν μεταξύ άλλων , συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, απόσπαση περιουσίας με ψευδείς παραστάσεις, απάτη, πλαστογραφία, κυκλοφορία πλαστού εγγράφου, απόπειρα απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις, εμπορία ενηλίκων προσώπων και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

ΑΠΟΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Το «momentum» των συναντήσεων, οι εμπρηστικές δηλώσεις Ερχιουρμάν και το ρολόι που μετρά αντίστροφα για τον Γκουτέρες

Κυπριακό: Το «momentum» των συναντήσεων, οι εμπρηστικές δηλώσεις Ερχιουρμάν και το ρολόι που μετρά αντίστροφα για τον Γκουτέρες

Θετική η συχνή επαφή Χριστοδουλίδη-Ερχιουρμάν, αλλά όχι αρκετή. Οι καταγγελίες του κατοχικού ηγέτη, το «δεν θα αφήσουμε τους Τουρκοκύπριους να γίνουν αόρατοι», οι επιστολές σε Γκουτέρες και φον ντερ Λάιεν και η επιστροφή της Ολγκίν με τις καταγεγραμμένες συγκλίσεις των Ηνωμένων Εθνών, βάζουν πλέον τη διαδικασία μπροστά σε ένα κρίσιμο τεστ.

BEST OF TOTHEMAONLINE