ΛΕΜΕΣΟΣ: Σε απευθείας δίκη οι κατηγορούμενοι για την απάτη με τους αστέγους

ΛΕΜΕΣΟΣ: Σε απευθείας δίκη οι κατηγορούμενοι για την απάτη με τους αστέγους

Σε απευθείας δίκη ενώπιον του Κακουργιοδικείου που θα συνεδριάσει στη Λεμεσό στις 23 Ιανουαρίου παραπέμφθηκαν οι τρεις που είχαν συλληφθεί σε σχέση με την υπόθεση απάτης με άστεγους .

Οι τρεις κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν το πρωί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο παρέπεμψε την υπόθεση σε δίκη ενώπιον του Κακουργιοδικείου.  Οι κατηγορούμενοι, ένας 46χρονος πρόεδρος κινήματος για αστέγους, ένας 57χρονος ιδιοκτήτης ξενοδοχείου και ο 66χρονος υπάλληλος του, υπεύθυνος υποδοχής, αρνούνται ενοχή στην υπόθεση.

Αντιμετωπίζουν συνολικά 93 κατηγορίες, που αφορούν μεταξύ άλλων , συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, απόσπαση περιουσίας με ψευδείς παραστάσεις, απάτη, πλαστογραφία, κυκλοφορία πλαστού εγγράφου, απόπειρα απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις, εμπορία ενηλίκων προσώπων και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

ΑΠΟΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.

BEST OF TOTHEMAONLINE