Τραγωδία στην Πάφο: 60χρονος εντοπίστηκε νεκρός στο αυτοκίνητό του

Τραγωδία στην Πάφο: 60χρονος εντοπίστηκε νεκρός στο αυτοκίνητό του

«Μαύρη» Πέμπτη για την οικογένεια 60χρονου Ελληνοκύπριου ο οποίος «έσβησε» ξαφνικά στις 2 Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες όλα ξεκίνησαν γύρω στις 15:00 το απόγευμα της Πέμπτης 2/1 όταν ο 60χρονος οδηγούσε δρόμο της Χλώρακας  και φαίνεται να έχασε τις αισθήσεις του με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο ακυβέρνητο να προκαλέσει τροχαίο.

Αμέσως έσπευσαν για βοήθεια άλλοι οδηγοί ενημερώνοντας παράλληλα και ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε τον άτυχο άντρα στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου δυστυχώς ήταν ήδη αργά και οι γιατροί διαπίστωσαν απλώς το θάνατό του.

«Φως» στα ακριβή αίτια του ξαφνικού χαμού του 60χρονου αναμένεται να ρίξει η νεκροτομή επί τη σορού του, ωστόσο όπως όλα δείχνουν ο θάνατος του προκλήθηκε από παθολογικά αίτια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE