Συντριβή στρατιωτικού αεροσκάφους στο Σουδάν λίγο μετά την απογείωσή του

Συντριβή στρατιωτικού αεροσκάφους στο Σουδάν λίγο μετά την απογείωσή του

Ένα στρατιωτικό μεταγωγικό αεροσκάφος συνετρίβη την Πέμπτη 2/1 μετά την απογείωσή του από μια στρατιωτική βάση στο Δυτικό Νταρφούρ του Σουδάν, ανέφεραν ένας ανώτερος αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας και κάτοικοι της περιοχής.

Η βάση βρίσκεται στην Ελ Γκενέινα, πρωτεύουσα του Δυτικού Νταρφούρ, που έχει γίνει θέατρο αιματηρών συγκρούσεων μεταξύ εθνοτικών ομάδων τις πρόσφατες μέρες.

Οι λόγοι της συντριβής δεν ήταν άμεσα ξεκάθαροι και δεν είναι σαφές πόσοι άνθρωποι επέβαιναν στο αεροσκάφος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το 2028 ξεκίνησε στον ΔΗΣΥ: Η Αννίτα, η υποψηφιότητα Αβέρωφ και το ανοιχτό κεφάλαιο Χριστοδουλίδη

Το 2028 ξεκίνησε στον ΔΗΣΥ: Η Αννίτα, η υποψηφιότητα Αβέρωφ και το ανοιχτό κεφάλαιο Χριστοδουλίδη

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου επιστρέφει στη διεκδίκηση της προεδρίας μέσω της κομματικής διαδικασίας, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να διαχειριστεί τις εσωτερικές ισορροπίες και η συζήτηση για τον Νίκο Χριστοδουλίδη αποκαλύπτει ότι η πληγή του 2023 παραμένει ανοιχτή.

BEST OF TOTHEMAONLINE