Σε κατάσταση ύψιστου συναγερμού το Ισραήλ μετά το θάνατο του Σουλεϊμανί

Σε κατάσταση ύψιστου συναγερμού το Ισραήλ μετά το θάνατο του Σουλεϊμανί

Σε κατάσταση ύψιστου συναγερμού τέθηκε την Παρασκευή 3/1 το Ισραήλ μετά το θάνατο του ιρανού στρατηγού Κασέμ Σουλεϊμανί από αμερικανική επιδρομή στη Βαγδάτη. 

Ο υπουργός Άμυνας  Ναφτάλι Μπένετ και ο επικεφαλής του ισραηλινού στρατού Αβίβ Κοχάνι μαζί με ανώτατα στελέχη του στρατού θα συναντηθούν εκτάκτως στο Τελ Αβίβ. 

 

Επίσης το όρος Ερμών (στις νότιες πλαγιές του όρους Ερμών εκτείνεται το τμήμα των υψιπέδων του Γκολάν το οποίο κατέχει το Ισραήλ) κλείνει για τους τουρίστες. «Δεν υπάρχουν πρόσθετες οδηγίες για τους κατοίκους του Γκολάν» διευκρινίζει ο ισραηλινός στρατός. 

 

Ο ανώτατος ηγέτης του Ιράν, ο αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ, ορκίστηκε ότι η χώρα θα «εκδικηθεί» τον θάνατο του ιρανού στρατηγού, ενώ κήρυξε τριήμερο εθνικό πένθος στην Ισλαμική Δημοκρατία.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

Ο Γιώργος Ιακώβου, στενός συνεργάτης του Γιώργου Βασιλείου κατά την πενταετή προεδρία του (1988–1993) και Υπουργός Εξωτερικών, μίλησε στο Δελτίο Ειδήσεων του Alpha, για τη σχέση και τη συνεργασία τους, θυμούμενος τη γνωριμία τους που ξεκίνησε τυχαία και εξελίχθηκε σε μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης.