ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η 3η θέση την… περιμένει!

Η 3η θέση την… περιμένει!

Την 7η της νίκη στο πρωτάθλημα της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου ψάχνει η ΑΕΛ. Η ομάδα του Ντούσαν Κέρκεζ ταξιδεύει στη Λευκωσία, όπου η ώρα 19:00 θα αντιμετωπίσει τη Δόξα Κατωκοπιάς για τη 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας της σεζόν 2019-2020.

Ο Κυπροποιημένος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στους τιμωρημένους με κίτρινες κάρτες Ζντραβκόφσκι, Μεντόγεβιτς, καθώς και των Τζούνιορ και Τόρες που για διάφορους λόγους είναι «ξένο σώμα» από τους γαλαζοκίτρινους, ενώ, για ακόμη ένα παιχνίδι, ούτε τον Γκαζαριάν.

Ο διεθνής Αρμένιος μεσοεπιθετικός ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και φυσιοθεραπείες στη Λεμεσό και θα χρειαστεί περίπου ακόμη ένα 10ήμερο με δύο βδομάδες για να βρεθεί σε ικανοποιητικό βαθμό ετοιμότητας.

Εκτός αποστολής είναι και ο Κάρλος, μετά οπό άδεια που του δόθηκε για να βρεθεί κοντά στη σύζυγο του που έφερε προ ωρών στον κόσμο το παιδάκι τους. Έτσι, με βάση αυτά τα προβλήματα απουσιών, το μεγαλύτερο ερωτηματικό για τον Ντούσαν Κέρκεζ, έχει να κάνει με το σύστημα που προτίθεται να παρατάξει στον αγωνιστικό χώρο του Μακαρείου Σταδίου.

Θα επιλέξει την τριάδα ή την τετράδα στην άμυνα; Εάν και εφόσον ο Κέρκεζ παρατάξει σύστημα 3-5-2 τότε ο Βοζίνια θα είναι κάτω από τα δοκάρια, με τριάδα στην άμυνα Αντρέ Τεϊσέιρα, Γκοντάλ και Ράσο, ανασταλτικά χαφ Γκαζτανιάγα, Αγκάνοβιτς, με Γερολέμου πιο μπροστά τους, Κυριάκου στη δεξιά πτέρυγα και Γουίλερ στην αριστερή, με επιθετικό δίδυμο Χουράδο και Μαέ. Εάν ο Κέρκεζ επιλέξει το 4-2-3-1 τότε ο μπροστά από τον Βοζίνια θα είναι ως κεντρικό αμυντικό δίδυμο ο Αντρέ Τεϊσέιρα και ο Ράσο (έχει πιθανότητες και ο Γκοντάλ), με Κυριάκου στο δεξί και Γουίλερ στο αριστερό αμυντικό άκρο, Γκαζτανιάγα και Αγκάνοβιτς ως ανασταλτικά χαφ, με Γερολέμου πιο μπροστά τους, Αντωνίου και Αβραάμ στα «φτερά» με έναν εκ των Χουράδο και Μαέ στην κορυφή της επίθεσης. Στη διάθεση Κέρκεζ είναι και οι Μαρκόσκι, Αντάμοβιτς, που δεν αποκλείεται να βρεθεί κάποιος στο αρχικό σχήμα της Λεμεσιανής ομάδας στην βραδινή αναμέτρηση.

Ανεξαρτήτως των προβλημάτων, στην ΑΕΛ βλέπουν ότι είναι ευκαιρία να μπει ιδανικά στο 2020 απέναντι στην ουραγό του βαθμολογικού πίνακα, για να έχει και περισσότερη άξια η νίκη επί του ΑΠΟΕΛ αποχαιρετώντας το 2019.

Βέβαια, δεν είναι εύκολο το έργο των παικτών του Ντούσαν Κέρκεζ, με τον ίδιον να το γνωρίζει αρκετά καλά αυτό, ζητώντας από αυτούς που θα αγωνιστούν σοβαρότητα, πειθαρχία και προσοχή για να μπορέσει η ΑΕΛ να αποδράσει από το γήπεδο της Λευκωσίας με το υπερπολύτιμο τρίποντο, που εάν την πάρει θα την ανεβάσει στην 3η θέση του πίνακα, αναμένοντας το αποτέλεσμα του αυριανού ντέρμπι Απόλλων – Ομόνοια, για να ξέρει που θα την φέρει το πέρας της 15ης αγωνιστικής.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top