Την έκθεση του Ανδρέα Χαραλάμπους σε γκαλερί στην Κερύνεια επισκέφθηκε ο Τ/κ ηγέτης

Την έκθεση του Ανδρέα Χαραλάμπους σε γκαλερί στην Κερύνεια επισκέφθηκε ο Τ/κ ηγέτης

Την γκαλερί όπου ο γνωστός Ε/κ ζωγράφος Ανδρέας Χαραλάμπους εκθέτει έργα του σε μια αναδρομική έκθεση στην Κερύνεια, επισκέφθηκε ο Τ/κ ηγέτης, Μουσταφά Ακιντζί, ο οποίος τον συνεχάρη για το έργο του και του ευχήθηκε κάθε επιτυχία.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, ανακοίνωση της «προεδρίας» αναφέρει ότι ο κ. Ακιντζί συνοδευόταν από Τ/κ καλλιτέχνες και ανθρώπους των τεχνών, όπως: Χικμέτ Ουλουτσιάμ, Γιασάρ Ερσόι, Εμίν Τσιζενέλ, Μουσά Καϊρά, Γκιουνέρ Πιρ, Ανμπέρ Ονάρ, Αϊσενούρ Τζερέν Ασμάζ, Όγια Σίλμπερι, Ομέρ Πακέρ.
 
Τα έργα του Χαραλάμπους είναι μεταξύ των ετών 1999 – 2019 και αφορούν την μυθολογία του νησιού και την καθημερινή ζωή. Ο κ. Ακιντζί ανέφερε ότι οι άνθρωποι της τέχνης αποτελούν γέφυρα μεταξύ των πολιτισμών και των κοινωνιών και υπενθύμισε ότι στο παρελθόν υπήρξαν Τ/κ καλλιτέχνες που εξέθεσαν έργα τους σε γκαλερί στην ε/κ πλευρά, κατά την έκφασή του. Η δύναμη της τέχνης είναι να συμβάλλει στην αμοιβαία κατανόηση και προσέγγιση, πρόσθεσε.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος στο προσκήνιο: Η επίσκεψη Κόστα, η «γεωγραφία» της Ολγκίν και η γεωπολιτική πυξίδα της ΕΕ

Η Κύπρος στο προσκήνιο: Η επίσκεψη Κόστα, η «γεωγραφία» της Ολγκίν και η γεωπολιτική πυξίδα της ΕΕ

Σε μια συγκυρία κρίσιμη για την ευρωπαϊκή και την περιφερειακή γεωπολιτική σταθερότητα, η σημερινή επίσκεψη του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Αντόνιο Κόστα στην Κύπρο, συνιστά σαφές μήνυμα αναγνώρισης του ρόλου της Κυπριακής Δημοκρατίας στην ΕΕ και την Ανατολική Μεσόγειο. Ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, στις 12:30.

BEST OF TOTHEMAONLINE