Νέα επίθεση στο σπίτι του διαιτητή Ευαγγέλου!

Νέα επίθεση στο σπίτι του διαιτητή Ευαγγέλου!

Οι τραμπούκοι ξαναχτύπησαν! Άγνωστοι έσπασαν το πρωί τα τζάμια στην είσοδο της οικίας του Άγγελου Ευαγγέλου, ο οποίος ήταν διαιτητής VAR στο περιβόητο πια Βόλος – Ολυμπιακός.

 

Ο διαιτητής είναι ξανά θύμα επίθεσης, μερικές ημέρες μετά τη ρίψη κροτίδων στην πολυκατοικία στην οποία διαμένει.

Το νέο περιστατικό σημειώθηκε σήμερα το πρωί, με τους δράστες να σπάνε τα τζάμια.

Το συμβάν ερευνάται από την αστυνομία, αλλά είναι προφανές ότι το κλίμα έχει δυναμιτιστεί τόσο έντονα που οι επιθέσεις με στόχους τους διαιτητές έχουν γίνει πια πολύ συχνό φαινόμενο.

Θυμίζεται ότι ο Ευαγγέλου ήταν διαιτητής VAR στην αναμέτρηση του Βόλου με τον Ολυμπιακό στις 22 Δεκεμβρίου για την 16η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Πηγή: Sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για συνάντηση με Τραμπ: «Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι το θέμα που συζητήθηκε είναι το Κυπριακό»

ΠτΔ για συνάντηση με Τραμπ: «Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι το θέμα που συζητήθηκε είναι το Κυπριακό»

Το Κυπριακό συζήτησε μαζί με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ χθες στο περιθώριο της Συνόδου για τη Γάζα, όπως ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE