Επιβεβαίωσε την μεταγραφή του στην Κύπρο: «Σύντομα θα υπογράψω κι επίσημα – Μέσα στις επόμενες δύο μέρες»!

Επιβεβαίωσε την μεταγραφή του στην Κύπρο: «Σύντομα θα υπογράψω κι επίσημα – Μέσα στις επόμενες δύο μέρες»!

Μετά το ρεπορτάζ στο Αζερμπαϊτζάν για ενδιαφέρον και πρόταση της ΑΕΛ στον 22χρονο Καμάλοφ, την είδηση επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο παίκτης.

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του στην azerisport όντως έχει πρόταση από ΑΕΛ και σύντομα θα υπογράψει συμβόλαιο.

Δείτε επίσης: Μεταγραφικό από Αζερμπαϊτζάν – 22χρονος για ΑΕΛ! «Ήδη στάλθηκε η πρόταση…»

Αναλυτικά τι είπε:

Αν υπάρχει πρόταση από ΑΕΛ: «Ναι είναι αλήθεια. Σύντομα θα υπογράψουμε τα συμβόλαια και επίσημα»

Πως προέκυψε το ενδιαφέρον: «Η πρόταση ήρθε από την ΑΕΛ. Με είδαν και προσέγγισαν τον μάνατζερ μου. Αποφασίσαμε να προχωρήσουμε όμως μέχρι τώρα δεν υπάρχει κάτι οριστικό και επίσημο.»

Για Κύπρο και την ΑΕΛ: «Δεν ξέρω κάτι συγκεκριμένο. Όταν ήρθε η πρόταση όμως φάνηκε ενδιαφέρον. Πιστεύω στον εαυτό μου και θα προσπαθήσω να αποδείξω ότι αξίζω.»

Πότε θα γίνει επίσημη η μεταγραφή: «Μέσα στις επόμενες δύο μέρες»

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Η εμπιστοσύνη των πολιτών στους θεσμούς δεν εξαρτάται μόνο από το τελικό αποτέλεσμα μιας έρευνας αλλά, πρωτίστως, από την πεποίθηση ότι κάθε στάδιο της διαδικασίας πραγματοποιήθηκε με απόλυτη ανεξαρτησία, διαφάνεια και αντικειμενικότητα. Όταν πρόκειται για υποθέσεις που προκαλούν έντονο δημόσιο ενδιαφέρον και απασχολούν την κυπριακή κοινωνία, η ανάγκη αυτή καθίσταται ακόμη πιο επιτακτική.

BEST OF TOTHEMAONLINE