Ο κρατικός αερομεταφορέας της Ιορδανίας διακόπτει τις πτήσεις προς τη Βαγδάτη για λόγους ασφαλείας

Ο κρατικός αερομεταφορέας της Ιορδανίας διακόπτει τις πτήσεις προς τη Βαγδάτη για λόγους ασφαλείας

Η κρατική αεροπορική εταιρεία της Ιορδανίας, Royal Jordanian Airlines, ανακοίνωσε ότι διακόπτει τις πτήσεις της προς το διεθνές αεροδρόμιο της Βαγδάτης μέχρι νεωτέρας, λόγω των συνθηκών στον τομέα της ασφάλειας στην περιοχή, μετά το αμερικανικό πλήγμα από το οποίο σκοτώθηκε ο Ιρανός στρατηγός Κασέμ Σουλεϊμανί.

Ο κρατικός αερομεταφορέας εκτελούσε 18 προγραμματισμένες πτήσεις στη Βαγδάτη κάθε εβδομάδα. Τα δρομολόγιά της RJA προς άλλες πόλεις του Ιράκ θα εκτελούνται κανονικά.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Είναι ώρα να σφυρηλατήσουμε μια ολοένα στενότερη σχέση ΕΕ-Δ. Βαλκανίων

ΠτΔ: Είναι ώρα να σφυρηλατήσουμε μια ολοένα στενότερη σχέση ΕΕ-Δ. Βαλκανίων

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να μετατρέψουμε την υπάρχουσα δυναμική σε απτή πρόοδο που θα δημιουργήσει μια ακόμη στενότερη σχέση μεταξύ της ΕΕ και των Δυτικών Βαλκανίων, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X την Παρασκευή, αναφερόμενος στη συμμετοχή του στη Σύνοδο Κορυφής ΕΕ-Δυτικών Βαλκανίων, στο Μαυροβούνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE