Στα μαύρα ντύθηκε γνωστή εταιρία καταστημάτων - Έφυγε από την ζωή ο δημιουργός της - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στα μαύρα ντύθηκε γνωστή εταιρία καταστημάτων - Έφυγε από την ζωή ο δημιουργός της - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο εμπνευστής και δημιουργός της εταιρίας παιχνιδιών "Μουστάκας", έφυγε από τη ζωή το μεσημέρι της Πέμπτης (02/01), σε ηλικία 83 ετών. Τα καταστήματα θα μείνουν κλειστά το Σάββατο (04/01), 09.00 με 12.00.

Ο εμπνευστής και δημιουργός της εταιρίας Γεώργιος Μουστάκας, υπήρξε από τους πρώτους που ασχολήθηκαν με την κατασκευή και εμπορία παιδικών παιχνιδιών στην Ελλάδα.

Από τα τέλη της δεκαετίας του 1970 μέχρι το 2011, διετέλεσε 18 χρόνια Πρόεδρος, 6 χρόνια Γραμματέας του ΣΕΒΠΠΑ (Σύνδεσμος Ελλήνων Βιοτεχνών Παιχνιδιών και Παιδικών Αμαξών) και αγαπήθηκε όσο κανένας άλλος από χιλιάδες μικρούς και μεγάλους φίλους.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί το Σάββατο 4 Ιανουαρίου στις 11:00, στον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης του Σωτήρος στο Κεφαλάρι (Κηφισιά).

Tα καταστήματα Μουστάκας το Σάββατο 4 Ιανουαρίου, θα παραμείνουν κλειστά από τις 09.00 έως τις 12.00.

ΠΗΓΗ: news247.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Δύσκολη η σημερινή μέρα - Στόχος η επανέναρξη συνομιλιών» - Όσα δήλωσε για κάθοδο Γκουτέρες

ΠτΔ: «Δύσκολη η σημερινή μέρα - Στόχος η επανέναρξη συνομιλιών» - Όσα δήλωσε για κάθοδο Γκουτέρες

Οι ήρωές μας ορίζουν το χρέος και την ευθύνη όλων μας να πράξουμε ό,τι είναι δυνατό για τον τερματισμό της τουρκικής κατοχής, δήλωσε, τη Δευτέρα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά την επιμνημόσυνη δέηση στον Τύμβο της Μακεδονίτισσας για τους πεσόντες αξιωματικούς και οπλίτες κατά την τουρκική εισβολή του 1974. Αναφερόμενος στην κάθοδο του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, υπογράμμισε ότι στόχος είναι η σύγκληση διευρυμένης διάσκεψης, κατά την οποία θα ανακοινωθεί η επανέναρξη των συνομιλιών από το σημείο όπου διακόπηκαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE