Αθηένου: Δέκα παράτυποι μετανάστες έφτασαν στις ελεύθερες περιοχές

Αθηένου: Δέκα παράτυποι μετανάστες έφτασαν στις ελεύθερες περιοχές

 Δέκα παράτυποι μετανάστες έφτασαν την Παρασκευή 03/ο1, το βράδυ στις ελεύθερες περιοχές από την Αθηένου και οδηγήθηκαν στο Κέντρο Υποδοχής και Φιλοξενίας στην Κοκκινοτριμιθιά.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 19. 30 την Παρασκευή 03/01, το βράδυ προσήλθαν στον Αστυνομικό Σταθμό Αθηένου, δέκα ενήλικοι παράτυποι μετανάστες από τη Συρία και ζήτησαν να αιτηθούν πολιτικό άσυλο.

Εκεί έφτασαν μέλη της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης, της Υπηρεσίας Ασύλου και της Πολιτικής Άμυνας τα οποία και προέβησαν στις απαραίτητες εξετάσεις και έρευνες για να διαπιστωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες οι παράτυποι μετανάστες έφτασαν στις ελεύθερες περιοχές.

Στη συνέχεια μεταφέρθηκαν με τη συνοδεία Αστυνομίας στο Κέντρο Υποδοχής και Φιλοξενίας στη Κοκκινοτριμιθιά.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Δημοκρατίας: Χαίρομαι γιατί στο κοινό ανακοινωθέν γίνεται αναφορά για πρώτη φορά από το 2020, στα ψηφίσματα του ΣΑ των ΗΕ

Πρόεδρος Δημοκρατίας: Χαίρομαι γιατί στο κοινό ανακοινωθέν γίνεται αναφορά για πρώτη φορά από το 2020, στα ψηφίσματα του ΣΑ των ΗΕ

Ικανοποίηση για το γεγονός ότι έγινε ουσιαστική συζήτηση κατά τη συνάντηση του με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, στην παρουσία της προσωπικής απεσταλμένης του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό, αλλά και για τη συμπερίληψη ψηφισμάτων του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ για το Κυπριακό στο κοινό ανακοινωθέν που εξεδόθη μετά τη συνάντηση, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE