ΛΕΜΕΣΟΣ: Σύλληψη 38χρονου και 49χρονου για διαρρήξεις και κλοπές - Πανάκριβα κοσμήματα στην κατοχή τους

ΛΕΜΕΣΟΣ: Σύλληψη 38χρονου και 49χρονου για διαρρήξεις και κλοπές - Πανάκριβα κοσμήματα στην κατοχή τους

Στη σύλληψη δύο ανδρών ηλικίας 38 και 49 ετών προχώρησε την Παρασκευή 03/01, το βράδυ η Αστυνομία στη Λεμεσό.  Οι δύο είναι ύποπτοι για διαρρήξεις και κλοπές.

Η σύλληψη τους έγινε κατορθωτή όταν ο 49χρονος Κροάτης, εντοπίστηκε να οδηγεί κλοπιμαίο αυτοκίνητο σε περιοχή της Λεμεσού.

Από έρευνες που ακολούθησαν στο σπίτι του και στο οποίο διαμένει επίσης ο 38χρονος Σέρβος, βρέθηκαν  πανάκριβα κοσμήματα και άλλα αντικείμενα αξίας, για τα οποία οι δύο δεν έδωσαν ικανοποιητικές εξηγήσεις και τα οποία, πιστεύεται από τους ανακριτές ότι είναι κλοπιμαία.

Στην κατοχή των δύο βρέθηκαν επίσης οκτώ  ταυτότητες διαφόρων χωρών και εθνικοτήτων, που πιστεύεται ότι είναι πλαστές.

Οι ύποπτοι αναμένεται  να οδηγηθούν το πρωί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου για έκδοση διατάγματος κράτησής τους.

 Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

Την ανάγκη για συντονισμό δράσης για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του αφθώδους πυρετού, μαζί με την τουρκοκυπριακή κοινότητα, ανέδειξαν κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Γεωργίας την Τρίτη, τόσο οι η Υπουργός Γεωργίας Μαρία Παναγιώτου, εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και λειτουργοί του κράτους, όσο και Βουλευτές και εκπρόσωποι αγροτικών οργανώσεων.