Μια παρέα ιχθυοτρόφων βρέθηκε μπροστά σε μια από τις πιο παράξενες μάχες του ζωικού βασιλείου.
Ένα χταπόδι και ένας αετός, πάλευαν μέσα στο νερό. Φυσικό επακόλουθο ήταν το χταπόδι να έχει κατατροπώσει τον αετό μέσα στο νερό, ο οποίος προφανώς είχε βουτήξει νωρίτερα για να το πιάσει, ελπίζοντας ότι θα αποτελέσει εύκολο γεύμα.
Οι ιχθυοτρόφοι, δήλωσαν στο CNN πως «δεν ήμασταν σίγουροι πρέπει να εμπλακούμε διότι στην μητέρα φύση ισχύει η επικράτηση του ισχυρότερου», αλλά τελικά αποφάσισαν να σώσουν το πουλί.
«Αυτό έδωσε στον αετό τον χρόνο που χρειαζόταν για να ελευθερωθεί και να φτάσει στην ακτή», προσθέτοντας πως το αρπακτικό χρειάστηκε περίπου δέκα λεπτά για να ανασυγκροτηθεί και να πετάξει μακριά.
«Εν τέλει έμειναν και τα δύο ζώα ζωντανά και ακολούθησε το καθένα τον δρόμο τους» τόνισε.
Σαφή μηνύματα στήριξης προς την Κυπριακή Δημοκρατία, τόσο σε σχέση με το Κυπριακό και τις σχέσεις με την Τουρκία όσο και για την πορεία ένταξης της χώρας στη Ζώνη Σένγκεν, στέλνει το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα (ΕΛΚ), μέσα από τη διακήρυξη της Συνόδου Κορυφής του.