Χταπόδι άρπαξε αετό – Δραματική διάσωση – VIDEO

Χταπόδι άρπαξε αετό – Δραματική διάσωση – VIDEO

Μια παρέα ιχθυοτρόφων βρέθηκε μπροστά σε μια από τις πιο παράξενες μάχες του ζωικού βασιλείου.

Ένα χταπόδι και ένας αετός, πάλευαν μέσα στο νερό. Φυσικό επακόλουθο ήταν  το χταπόδι να έχει κατατροπώσει τον αετό μέσα στο νερό, ο οποίος προφανώς είχε βουτήξει νωρίτερα για να το πιάσει, ελπίζοντας ότι θα αποτελέσει εύκολο γεύμα.

Οι ιχθυοτρόφοι, δήλωσαν στο CNN πως «δεν ήμασταν σίγουροι πρέπει να εμπλακούμε διότι στην μητέρα φύση ισχύει η επικράτηση του ισχυρότερου», αλλά τελικά αποφάσισαν να σώσουν το πουλί.

«Αυτό έδωσε στον αετό τον χρόνο που χρειαζόταν για να ελευθερωθεί και να φτάσει στην ακτή», προσθέτοντας πως το αρπακτικό χρειάστηκε περίπου δέκα λεπτά για να ανασυγκροτηθεί και να πετάξει μακριά.

«Εν τέλει έμειναν και τα δύο ζώα ζωντανά και ακολούθησε το καθένα τον δρόμο τους» τόνισε.

Δείτε το βίντεο:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Η συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 16.00 αναμένεται να κυλήσει χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις. Η επικύρωση της Επιτροπής Επιλογής και ο διορισμός των νέων γραμματέων και του κοσμήτορα θεωρούνται διαδικασίες με λίγο-πολύ προδιαγεγραμμένη κατάληξη. Το πραγματικό ενδιαφέρον, ωστόσο, μεταφέρεται αμέσως μετά το πέρας της συνεδρίας, όταν τα κόμματα θα κληθούν να καταλήξουν στην κατανομή των προεδριών των κοινοβουλευτικών επιτροπών, σε μια διαδικασία που συνοδεύεται από έντονες διαβουλεύσεις, πολιτικά παζάρια και παρασκηνιακές επαφές.

BEST OF TOTHEMAONLINE