Χταπόδι άρπαξε αετό – Δραματική διάσωση – VIDEO

Χταπόδι άρπαξε αετό – Δραματική διάσωση – VIDEO

Μια παρέα ιχθυοτρόφων βρέθηκε μπροστά σε μια από τις πιο παράξενες μάχες του ζωικού βασιλείου.

Ένα χταπόδι και ένας αετός, πάλευαν μέσα στο νερό. Φυσικό επακόλουθο ήταν  το χταπόδι να έχει κατατροπώσει τον αετό μέσα στο νερό, ο οποίος προφανώς είχε βουτήξει νωρίτερα για να το πιάσει, ελπίζοντας ότι θα αποτελέσει εύκολο γεύμα.

Οι ιχθυοτρόφοι, δήλωσαν στο CNN πως «δεν ήμασταν σίγουροι πρέπει να εμπλακούμε διότι στην μητέρα φύση ισχύει η επικράτηση του ισχυρότερου», αλλά τελικά αποφάσισαν να σώσουν το πουλί.

«Αυτό έδωσε στον αετό τον χρόνο που χρειαζόταν για να ελευθερωθεί και να φτάσει στην ακτή», προσθέτοντας πως το αρπακτικό χρειάστηκε περίπου δέκα λεπτά για να ανασυγκροτηθεί και να πετάξει μακριά.

«Εν τέλει έμειναν και τα δύο ζώα ζωντανά και ακολούθησε το καθένα τον δρόμο τους» τόνισε.

Δείτε το βίντεο:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Αισιοδοξία για νέα πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στο Κυπριακό

ΠτΔ: Αισιοδοξία για νέα πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στο Κυπριακό

Την αισιοδοξία του για μετουσίωση της πολιτικής βούλησης της ελληνοκυπριακής πλευράς σε μια συγκεκριμένη πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στην προσπάθεια επανέναρξης των συνομιλιών για το Κυπριακό εξέφρασε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του μετά τη συμμετοχή του στον φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου «Run for Autism», στην Αγία Νάπα.

BEST OF TOTHEMAONLINE