ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Φοβερός ρυθμός, ένταση και… φωνές – Την διαφορά το κτύπημα Ζελάγια

ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Φοβερός ρυθμός, ένταση και… φωνές – Την διαφορά το κτύπημα Ζελάγια

Στο ημίχρονο του πρώτου ντέρμπι του 2020 ανάμεσα σε Απόλλωνα και Ομόνοια, στο Τσίρειο, για τη 15η αγωνιστική οι κυανόλευκοι βρίσκονται μπροστά στο σκορ με 1-0 . Ο Ζελάγια στο 28′ διαμόρφωσε το αποτέλεσμα του α’ μέρους έπειτα από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος.  Μονομαχίες, πάθος και πολλές… φωνές από τις δύο ομάδες.

«Τρελός» ήταν ο ρυθμός στο πρώτο κομμάτι του αγώνα, με πολλές μονομαχίες και πάθος, με την μπάλα να ανεβοκατεβαίνει, ωστόσο έλειψε η μεγάλη ευκαιρία.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να απειλήσουν με σουτ των Γιαννιώτα στο 7′ και του Αγκίρε στο 20′, ωστόσο αυτό του Ελλαδίτη κόντραρε και έφυγε κόρνερ, ενώ αυτό του Ισπανού ο Φαμπιάνο μάζεψε χωρίς πρόβλημα.

Στο 27′ ο Λούκας Σωτηρίου, σφύριξε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Λανγκ πάνω στον Ζελάγια, το οποίο ήταν το πρώτο κερδισμένο για την ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή αυτή τη σεζόν. Ο Αργεντινός, ανέλαβε την εκτέλεση, και ευστόχησε από την άσπρη βούλα, στο 28′ ανοίγοντας το σκορ και πετυχαίνοντας το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν τον ρυθμό τους και στο 36′ ο Μποτεάκ εκτέλεσε απευθείας το φάουλ, ωστόσο ο Μολ ήταν σωστά τοποθετημένος και μάζεψε χωρίς πρόβλημα.

Στο 44′ ο Ντάμρπισαϊαρ ευνοήθηκε από τις κόντρες, βγήκε απέναντι από τον Μολ, πήγε να τον ντριπλάρει, ωστόσο ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα έβαλε τα πόδια και απομάκρυνε, σώζοντας την εστία του από σίγουρη παραβίαση.

Στο 45+3′ ο Απόλλωνας εκτέλεσε το κόρνερ, ο Ζελάγια έκανε την κεφαλιά με τον Φαμπιάνο να… απογειώνεται και να κρατάει το 1-0, το οποίο… συνόδευσε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top