ΠΑΡΑ-THEMA

Πινγκ Πονγκ: Ο «Βασιλιάς» Ονήσιλος Λακατάμιας στο θρόνο του – Κέρδισε τον ΑΠΟΕΛ στον ημιτελικό και το Κ.Ν. Ακρόπολης στον τελικό

Πινγκ Πονγκ: Ο «Βασιλιάς» Ονήσιλος Λακατάμιας στο θρόνο του – Κέρδισε τον ΑΠΟΕΛ στον ημιτελικό και το Κ.Ν. Ακρόπολης στον τελικό

Περήφανο για άλλη μια φορά έκαναν τον Δήμο Λακατάμιας, οι αθλητές του σωματείου Ονήσιλος Λακατάμιας.

Από το βράδυ της Παρασκευής 3 Ιανουαρίου, η ομάδα Εφήβων του Ονήσιλου Λακατάμιας, πανηγυρίζει την κατάκτηση του Πρωταθλήματος για την περίοδο 2019 -20.

Οι αθλητές του Ονήσιλου σε παιχνίδι που έγινε στο Πολυπροπονητήριο Ευάγγελος Φλωράκης, κέρδισαν στο ημιτελικό το ΑΠΟΕΛ με 3-1 και στο μεγάλο τελικό την πολύ δυνατή ομάδα του Κ.Ν. Ακρόπολης με 3-2. Σε ένα συναρπαστικό τελικό οι Λακαταμίτες αθλητές, Στυλιανός Γεωργίου, Χρίστος Χρυσοστόμου και Αντρέας Παρτασίδης, κατέθεσαν για άλλη μία φορά ψυχή κερδίζοντας πανάξια τον τίτλο.

Έπαιξαν μαζί τους και βοήθησαν στην κατάκτηση του τίτλου, τις προηγούμενες ημέρες της διοργάνωσης, δύο μικροί αθλητές, ανερχόμενα ταλέντα, οι Δημήτρης Χατζηγιάννης και Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος. Προπονητής της ομάδα ήταν ο Πόλυς Τζιάμπος.

Η κατάκτηση ομαδικού πρωταθλήματος στις ηλικίες κάτω των 18 ετών ήταν η τέταρτη, από το 2013 – 14, που αθλητές και προπονητής, είναι μαζί.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top