ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νέα Σαλαμίνα – Εθνικός Άχνας: Η ευκαιρία για να… ΞΕΦΥΓΕΙ και το… «ΟΝΕΙΡΟ»

Νέα Σαλαμίνα – Εθνικός Άχνας: Η ευκαιρία για να… ΞΕΦΥΓΕΙ και το… «ΟΝΕΙΡΟ»

Η Νέα Σαλαμίνα υποδέχεται τον Εθνικό Άχνας (5/1 – 19:00), στο «Αμμόχωστος», για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος, σε ένα παιχνίδι με μεγάλο ενδιαφέρον.

Οι ερυθρόλευκοι, με ενδεχόμενο τρίποντο… ξεφεύγουν για τα καλά της ομάδας της Άχνας, καθώς η διαφορά θα φτάσει στους 7 βαθμούς, ενώ θα «δηλώσει» ακόμα πιο ισχυρή για να βρεθεί ξανά στην εξάδα προσπερνώντας την ΑΕΚ και ανεβαίνοντας στην 6η θέση. Η ομάδα του Σάββα Πουρσαϊτίδη, θέλει να ξεκινήσει τη χρονιά από εκεί που… έμεινε, όταν επικρατούσε του Ολυμπιακού με 3-0 στο Μακάρειο, στο τελευταίο παιχνίδι του 2019. Γνωρίζουν άπαντες στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο, πως δεν είναι εύκολο το ματς, αλλά με τη δυναμική που έχουν στην έδρα τους, και τον κόσμο στο πλευρό τους, αν παρουσιαστούν σοβαροί μπορούν να πάρουν τη νίκη και να κάνουν ποδαρικό με το… δεξί. Η Νέα Σαλαμίνα, παρά τα… σκαμπανεβάσματα της δεν βρίσκεται μακριά από την εξάδα, και θα «παλέψει» για να… σφραγίσει την παρουσία της εκεί.

Ο Εθνικός από την άλλη, ξεκίνησε εξαιρετικά τη σεζόν, ωστόσο τελευταία η ομάδα κάπου τα… έχασε, και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να απομακρυνθεί ο Γιώτης Εγκωμίτης από τον πάγκο της ομάδας. Η ομάδα της Άχνας βρήκε τον… «εκλεκτό» στο πρόσωπο του Ντιν Κλάφουριτς, με τον Κροάτη να κάνει… πρεμιέρα στον πάγκο της ομάδας. Μπορεί να μην είναι στα καλύτερα του ο Εθνικός, όμως δεν παύει να είναι μια επικίνδυνη ομάδα που μπορεί να κάνει τη ζημία, σε οποιοδήποτε αντίπαλο, εντός ή εκτός έδρας. Εξάλλου, ο Κλάφουριτς δεν θέλει να έχει αρνητικό ξεκίνημα και θα προσπαθήσει να πάρει τη νίκη. Με ένα τρίποντο, η ομάδα του Κροάτη, φτάνει στον πόντο τη διαφορά από τη Νέα Σαλαμίνα και θα έχει κάθε λόγο να… «ονειρεύεται», ακόμα και για εξάδα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top