Όταν οι celebrities μοιράζονται ανάμεσα σε Τάσο Τρύφωνος και Πέτρο Πολυχρονιδη

Όταν οι celebrities μοιράζονται ανάμεσα σε Τάσο Τρύφωνος και Πέτρο Πολυχρονιδη

Εορταστικά επεισόδια με celebrities είχαν τα τηλεπαιχνίδια ‘’Τροχός της τύχης’’ και ‘’Ο πιο αδύναμος κρίκος’’ για φιλανθρωπικό σκοπό.

 

Τάσος Τρύφωνος και Πέτρος Πολυχρονίδης έδωσαν μάχη στην τηλεθέαση καθώς τα εορταστικά επεισόδια τους βρέθηκαν απέναντι μέσα από τις συχνότητες ΡΙΚ και Omega.

 

Διαβάστε την συνέχεια μόνο στο lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE