ΛΕΜΕΣΟΣ: Ακυρώνεται ο Αγιασμός των Υδάτων – Ενημερώνει ο Δήμος

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ακυρώνεται ο Αγιασμός των Υδάτων – Ενημερώνει ο Δήμος

Οι έντονες καιρικές συνθήκες άλλαξαν τα σχέδια του Δήμου Λεμεσού για τον καθιερωμένο Αγιασμό των Υδάτων, που γινόταν παραδοσιακά στην αποβάθρα του Παλιού Λιμανιού.

«Ο Δήμος Λεμεσού ανακοινώνει ότι λόγω της σφοδρής θαλασσοταραχής, η προγραμματισμένη για σήμερα (Δευτέρα 06/01) τελετή καθαγιασμού των υδάτων στο χώρο της αποβάθρας του Παλιού Λιμανιού, ακυρώνεται», αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Δήμος.

Η τελετή θα γίνει εντός του Ιερού Ναού της Αγίας Νάπας, αναφέρει κλείνοντας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Με τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στρέφονται οι προσδοκίες για το επόμενο βήμα στο Κυπριακό. Ο Πρόεδρος εξέφρασε την ελπίδα ότι οι επαφές που βρίσκονται σε εξέλιξη θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για ουσιαστική πρόοδο και επανέναρξη των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE