ΛΕΜΕΣΟΣ: Ακυρώνεται ο Αγιασμός των Υδάτων – Ενημερώνει ο Δήμος

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ακυρώνεται ο Αγιασμός των Υδάτων – Ενημερώνει ο Δήμος

Οι έντονες καιρικές συνθήκες άλλαξαν τα σχέδια του Δήμου Λεμεσού για τον καθιερωμένο Αγιασμό των Υδάτων, που γινόταν παραδοσιακά στην αποβάθρα του Παλιού Λιμανιού.

«Ο Δήμος Λεμεσού ανακοινώνει ότι λόγω της σφοδρής θαλασσοταραχής, η προγραμματισμένη για σήμερα (Δευτέρα 06/01) τελετή καθαγιασμού των υδάτων στο χώρο της αποβάθρας του Παλιού Λιμανιού, ακυρώνεται», αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Δήμος.

Η τελετή θα γίνει εντός του Ιερού Ναού της Αγίας Νάπας, αναφέρει κλείνοντας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης από Βουδαπέστη: 8 προτάσεις για μια ισχυρή Ευρώπη και στο βάθος… Γάζα και Κυπριακό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης από Βουδαπέστη: 8 προτάσεις για μια ισχυρή Ευρώπη και στο βάθος… Γάζα και Κυπριακό

Ως ένα από τα σημαντικότερα άτυπα Συμβούλια της Ευρωπαϊκής Ένωσης χαρακτήρισε τη σημερινή άτυπη Σύνοδο της ΕΕ στο Άλντεν Μπίσεν, στο Βέλγιο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, δηλώνοντας ότι προσέρχεται με οκτώ συγκεκριμένες προτάσεις της Κυπριακής Δημοκρατίας για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της ΕΕ και με στόχο τη λήψη αποφάσεων με σαφή χρονοδιαγράμματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE