ΕΔΕΚ: Μυριάνθους και Χαννίδης ζητούν το μητρώο των μελών του κόμματος
Δεν λέει να κοπάσει η θύελλα στην ΕΔΕΚ, ενόψει των εσωκομματικών εκλογών για την ανάδειξη του Προέδρου του κόμματος, που θα πραγματοποιηθούν την 1η Ιουνίου.
«Στη 10η θέση της λίστας των γηραιότερων συμμετεχόντων στην Α’ Εθνική / Σούπερ Λίγκα βρίσκεται πλέον ο Λουκάς Βύντρα.
Ο πρώην διεθνής αμυντικός της Λαμίας στο χθεσινό παιχνίδι με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη ήταν 38 ετών και 334 ημερών, όμως είχε ξεπεράσει από το ματς της 22ας Δεκεμβρίου με την ΑΕΚ τον Λεφτέρ Κιουτσουκαντωνιάδη (ήταν 38 ετών και 315 ημερών στο τελευταίο του ματς με την «Ένωση» το 1964).
Επόμενος στόχος πλέον για τον Έλληνα άσο είναι η 9η θέση, όπου βρίσκεται ο Κριστόφ Βαζέχα που είχε ολοκληρώσει την τελευταία καριέρα του στον Παναθηναϊκό σε ηλικία 39 ετών και 34 ημερών».
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις