ΕΚΤΑΚΤΟ – ΛΑΡΝΑΚΑ: Επιχείρηση διάσωσης οδηγού – Ανέβηκε στην καμπίνα του αυτοκινήτου

ΕΚΤΑΚΤΟ – ΛΑΡΝΑΚΑ: Επιχείρηση διάσωσης οδηγού – Ανέβηκε στην καμπίνα του αυτοκινήτου

Επιχείρηση διάσωσης οδηγού διεξάγει αυτή την ώρα η ΕΜΑΚ σε συνεργασία με άνδρες της ΕΜΑΚ, κοντά στο φράγμα της Καλαβασού.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής, Ανδρέα Κεττή, ένας οδηγός παγιδευτικέ με το όχημα του και το νερό έχει καλύψει σχεδόν ολοκληρωτικά το όχημα. Ο οδηγός, σύμφωνα με τον κ. Κεττή ανέβηκε στην καμπίνα για να μην εγκλωβιστεί μέσα στο αυτοκίνητο.

Το περιστατικό συνέβη παράπλευρος του φράγματος της Καλαβασού και αυτή την ώρα διεξάγεται επιχείρηση διάσωσης του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα κινητικότητα για το GSI στην Ανατολική Μεσόγειο – Πότε αναμένεται να ξεκινήσουν οι έρευνες

Νέα κινητικότητα για το GSI στην Ανατολική Μεσόγειο – Πότε αναμένεται να ξεκινήσουν οι έρευνες

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως βρίσκεται η διαδικασία επανέναρξης των ερευνών για την πόντιση καλωδίων στην Ανατολική Μεσόγειο. Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, το υπό γαλλική σημαία ερευνητικό σκάφος «Αμπέιγ Μαρανγκό» (Abeille Marengo) απέπλευσε από το λιμάνι της Νάπολης με προορισμό το Ηράκλειο, όπου αναμένεται να φτάσει την Τρίτη 27/10.

BEST OF TOTHEMAONLINE