ΕΚΤΑΚΤΟ – ΛΑΡΝΑΚΑ: Επιχείρηση διάσωσης οδηγού – Ανέβηκε στην καμπίνα του αυτοκινήτου

ΕΚΤΑΚΤΟ – ΛΑΡΝΑΚΑ: Επιχείρηση διάσωσης οδηγού – Ανέβηκε στην καμπίνα του αυτοκινήτου

Επιχείρηση διάσωσης οδηγού διεξάγει αυτή την ώρα η ΕΜΑΚ σε συνεργασία με άνδρες της ΕΜΑΚ, κοντά στο φράγμα της Καλαβασού.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής, Ανδρέα Κεττή, ένας οδηγός παγιδευτικέ με το όχημα του και το νερό έχει καλύψει σχεδόν ολοκληρωτικά το όχημα. Ο οδηγός, σύμφωνα με τον κ. Κεττή ανέβηκε στην καμπίνα για να μην εγκλωβιστεί μέσα στο αυτοκίνητο.

Το περιστατικό συνέβη παράπλευρος του φράγματος της Καλαβασού και αυτή την ώρα διεξάγεται επιχείρηση διάσωσης του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Πρόταση-λύση για το Κυπριακό μέχρι το τέλος του έτους» – «Δεν με πτοεί το πολιτικό κόστος»

ΠτΔ: «Πρόταση-λύση για το Κυπριακό μέχρι το τέλος του έτους» – «Δεν με πτοεί το πολιτικό κόστος»

Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον Alpha Κύπρου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, άνοιξε τα χαρτιά του για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η χώρα, στέλνοντας σαφή μηνύματα τόσο για το εθνικό ζήτημα όσο και για τα φλέγοντα ζητήματα της καθημερινότητας.