Ο Νίκος Βέρτης αποκαλύπτει: «Από τα 11 δούλευα σε βενζινάδικο »

Ο Νίκος Βέρτης αποκαλύπτει: «Από τα 11 δούλευα σε βενζινάδικο »

DATA[

Ο Νίκος Βέρτης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον ΑΝΤ1, το βράδυ της Δευτέρας, και ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός στη συνέντευξη που παραχώρησε.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής δεν δίστασε να αποκαλύψει πως από μικρό παιδί έχει κάνει πολλές δουλειές. Μάλιστα στην ηλικία των 11 ετών δούλεψε πολύ σκληρά όπως είπε σε ένα βενζινάδικο, όπου εργαζόταν από τις 6 το πρωί μέχρι τις 12 το βράδυ. «Πήγαινα στη δουλειά στις 6:30 το πρωί, δεν είχε ξυπνήσει ούτε η μητέρα, ούτε ο πατέρας μου και γυρνούσα στις 12 το βράδυ. Η μητέρα μου έπαιρνε τηλέφωνο και φώναζε στον επιχειρηματία και της έλεγε ‘δεν φεύγει’» δήλωσε ο Νίκος Βέρτης.

Όπως αποκάλυψε μάλιστα ο Νίκος Βέρτης, πέρυσι, στο μαγαζί που εμφανιζόταν είχε έρθει να τον δει ένας άνδρας, του οποίου το αυτοκίνητο είχε πλύνει πολλές φορές.

«Πέρσι στη Θεσσαλονίκη είχε έρθει να με δει ένας πατέρας με το παιδί του και τον θυμήθηκα φυσιογνωμικά. Μου έκανε εντύπωση, έπλενα το αυτοκίνητό του. Και του λέω «να σας ρωτήσω κάτι, είχατε κάποτε ένα Toyota Celica;», και μου λέει ναι εσύ που το ξέρεις. Του είχα πλύνει πάρα πολλές φορές το αυτοκίνητο» ανέφερε ο τραγουδιστής.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Φόβοι για πόλεμο διαρκείας στη Μέση Ανατολή: Μπαράζ επιθέσεων και ενεργειακές αναταράξεις

LIVE: Φόβοι για πόλεμο διαρκείας στη Μέση Ανατολή: Μπαράζ επιθέσεων και ενεργειακές αναταράξεις

Φλέγεται για 10η μέρα η Μέση Ανατολή, ΗΠΑ και Ισραήλ συνεχίζουν να βομβαρδίζουν το Ιράν, ενώ οι IDF επιτίθενται διαρκώς στον Λίβανο. Το Ιράν απαντά με εκτοξεύσεις πυραύλων και drones προς χώρες του Κόλπου, ενώ δεσμεύτηκε ότι θα σκληρύνει τα αντίποινά του. Όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE