ΠΑΦΟΣ: Αιφνίδιος θάνατος 48χρονης – Της έδωσαν εξιτήριο και πέθανε την επόμενη

ΠΑΦΟΣ: Αιφνίδιος θάνατος 48χρονης – Της έδωσαν εξιτήριο και πέθανε την επόμενη

Αιφνίδιο θάνατο 48χρονης γυναίκας από το Νεπάλ, διερευνά η Αστυνομία στην Πάφο.

Του Ανδρέα Πογιατζή 

Η γυναίκα αυτή, ζούσε και εργαζόταν σε σπίτι ηλικιωμένου στον Κάθηκα της Πάφου, όταν την Κυριακή 05/01, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Πάφου, από συγγενείς του ηλικιωμένου που φρόντιζέ, με δυνατούς πόνους.

Έπειτα η γυναίκα υποβλήθηκε σε εξετάσεις από τους γιατρούς της βάρδιας και ακολούθως της δόθηκε εξιτήριο.

Μάλιστα, στην κοπέλα δόθηκε και συνταγογραφημένη φαρμακευτική αγωγή και την παρέπεμψαν στον προσωπικό της γιατρό.

Την επόμενη μέρα (Δευτέρα 06/01), η 48χρονη είχε φρικτούς πόνους και οι οικείοι της κάλεσαν ασθενοφόρο, ωστόσο άφησε την τελευταία της πνοή καθ΄ οδόν προς το Νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Αστυνομίας, διερευνάται υπόθεση αιφνίδιου θανάτου από τον Αστυνομικό Σταθμό Πέγειας.

Επιπλέον, η νενομισμένη νεκροτομή θα καταδείξει τους λόγους που οδήγησαν στον θάνατο την 48χρονη από το Νεπάλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, η επίσημη τελετή ανακήρυξης των 56 νέων βουλευτών που εξελέγησαν στις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε παρουσία πολιτικών αρχηγών, στελεχών κομμάτων, συγγενών και φίλων των εκλεγέντων, σηματοδοτώντας τη νέα σύνθεση της Βουλής των Αντιπροσώπων που αναμένεται να συνέλθει για πρώτη φορά στις 4 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE