Καθ΄οδόν προς το Κίεβο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Καθ΄οδόν προς το Κίεβο είναι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης για επίσκεψη εργασίας ενόψει της ανάληψης της Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης από την Κυπριακή Δημοκρατία.

Ανακοινώνοντας την απόφασή της με άρθρο στο σοσιαλιστικό περιοδικό Tribune, η 40χρονη δικηγόρος υπερασπίζεται τη «σοσιαλιστική» ατζέντα που παρουσίασε το κόμμα κατά τις πρόσφατες εκλογές.
Γράφει ότι είναι επιτακτική η ανάγκη για να ένα όραμα νίκης βασισμένο σε ένα σοσιαλιστικό μέλλον και ότι η ίδια ως «περήφανη σοσιαλίστρια» είναι η πολιτικός που μπορεί να το εξασφαλίσει ως ηγέτιδα του Εργατικού Κόμματος.
Η κα Λονγκ Μπέιλι έχει χαρακτηριστεί από τους εσωκομματικούς αντιπάλους του Τζέρεμι Κόρμπιν ως υποψήφια που απλώς θα συνεχίσει την «υπερβολικά αριστερή» στροφή του κόμματος.
Τη Δευτέρα η Εθνική Εκτελεστική Επιτροπή του Εργατικού Κόμματος ανακοίνωσε ότι ο νέος ηγέτης θα ανακοινωθεί σε ειδικό συνέδριο στις 4 Απριλίου.
ΑΠΟ ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




