Έκτη υποψήφια διάδοχος του Κόρμπιν η Ρεμπέκα Λονγκ Μπέιλι

Έκτη υποψήφια διάδοχος του Κόρμπιν η Ρεμπέκα Λονγκ Μπέιλι

Η σκιώδης Υπουργός Επιχειρήσεων του Τζέρεμι Κόρμπιν, Ρεμπέκα Λονγκ Μπέιλι, έγινε η έκτη βουλευτής των Εργατικών που ανακοίνωσε υποψηφιότητα για να τον διαδεχθεί στην ηγεσία του κόμματος.

Ανακοινώνοντας την απόφασή της με άρθρο στο σοσιαλιστικό περιοδικό Tribune, η 40χρονη δικηγόρος υπερασπίζεται τη «σοσιαλιστική» ατζέντα που παρουσίασε το κόμμα κατά τις πρόσφατες εκλογές.

Γράφει ότι είναι επιτακτική η ανάγκη για να ένα όραμα νίκης βασισμένο σε ένα σοσιαλιστικό μέλλον και ότι η ίδια ως «περήφανη σοσιαλίστρια» είναι η πολιτικός που μπορεί να το εξασφαλίσει ως ηγέτιδα του Εργατικού Κόμματος.

Η κα Λονγκ Μπέιλι έχει χαρακτηριστεί από τους εσωκομματικούς αντιπάλους του Τζέρεμι Κόρμπιν ως υποψήφια που απλώς θα συνεχίσει την «υπερβολικά αριστερή» στροφή του κόμματος.

Τη Δευτέρα η Εθνική Εκτελεστική Επιτροπή του Εργατικού Κόμματος ανακοίνωσε ότι ο νέος ηγέτης θα ανακοινωθεί σε ειδικό συνέδριο στις 4 Απριλίου.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Τρέχουν για τη συσπείρωση - Η φθορά και η απώλεια ψήφων από το 2016 μέχρι σήμερα

ΔΗΣΥ: Τρέχουν για τη συσπείρωση - Η φθορά και η απώλεια ψήφων από το 2016 μέχρι σήμερα

Με τον χρόνο να μετρά αντίστροφα για την κάλπη, στην Πινδάρου καταγράφεται έντονη κινητικότητα, με το βλέμμα στραμμένο όχι μόνο στην πρωτιά αλλά –όλο και πιο έντονα– στον απόλυτο αριθμό των ψήφων. Η εικόνα των τελευταίων μετρήσεων, που φέρνει τον Δημοκρατικό Συναγερμό σε ποσοστά γύρω στο 20–21% και με συσπείρωση κοντά στο 55%, ενεργοποιεί αντανακλαστικά και αναδεικνύει μια κρίσιμη παράμετρο: τη δυνατότητα ανάκτησης απωλειών.

BEST OF TOTHEMAONLINE