ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Η Αστυνομία αναζητεί 49χρονο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Η Αστυνομία αναζητεί 49χρονο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η Αστυνομία διεξάγει ανακρίσεις, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κτηρίου και κλοπής, συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς που διαπράχθηκε στις 3/12/2019, στην επαρχία Λευκωσίας.

Στο πλαίσιο της διερεύνησης, για σκοπούς διευκόλυνσης των ανακρίσεων, έχει εξασφαλιστεί δικαστικό ένταλμα σύλληψης εναντίον του Krysztof Dygdalowicz, 49 ετών, από την Πολωνία, ο οποίος καταζητείται.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στο τηλέφωνο 22-802222, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ομαδικό call από το Προεδρικό: Λακκότρυπης και Χαραλάμπους σε συνομιλία με μαϊμού επενδυτή - Κατάθεση έδωσε και ο Χρυσοχόος

Ομαδικό call από το Προεδρικό: Λακκότρυπης και Χαραλάμπους σε συνομιλία με μαϊμού επενδυτή - Κατάθεση έδωσε και ο Χρυσοχόος

Σοβαρά ερωτήματα εγείρει η αποκάλυψη ότι ο πρώην υπουργός ενέργειας Γιώργος Λακκότρυπης συμμετείχε σε κοινή βιντεοκλήση μέσω Zoom με τον πρώην διευθυντή του Γραφείου του Προέδρου, Χαράλαμπο Χαραλάμπους, και έναν δήθεν Ρουμάνο επενδυτή, ο οποίος φέρεται να μην είναι υπαρκτό πρόσωπο.