ΛΕΜΕΣΟΣ: Απεβίωσε αιφνίδια 69χρονος από τη Μέσα Γειτονιά –Υπέστη ρήξη καρδιάς

ΛΕΜΕΣΟΣ: Απεβίωσε αιφνίδια 69χρονος από τη Μέσα Γειτονιά –Υπέστη ρήξη καρδιάς

Σε ρήξη τοιχώματος καρδίας οφείλεται ο αιφνίδιος θάνατος 69χρονου από τη Μέσα Γειτονιά της Λεμεσού.

Αυτό ήταν –σύμφωνα με πληροφορίες- τα πόρισμα της νεκροτομής επί της σορού του άτυχου άνδρα που διενεργήθηκε εντός της ημέρας (07/01) από την ιατροδικαστή της Δημοκρατίας Αγγελική Παπέττα.

Η νεκροτομή διενεργήθηκε κατόπιν επιθυμίας της οικογένειας του θανόντος, ο οποίος έχασε τη ζωή του αιφνιδίως κι ενώ φερόταν να τακτοποιεί αντικείμενα μετά από οικογενειακό τραπέζι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ανθεκτικότητα Χριστοδουλίδη σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ανθεκτικότητα Χριστοδουλίδη σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

Σε μια περίοδο έντονης πολιτικής κινητικότητας, χαμηλής κομματικής συσπείρωσης και αυξημένης αβεβαιότητας ενόψει των βουλευτικών εκλογών, η δημοσκόπηση της Stratego/IMR για την «Καθημερινή» καταγράφει ένα στοιχείο με ιδιαίτερη πολιτική σημασία: ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εμφανίζει σταθερή ανοδική πορεία και παραμένει πρώτος σε θετική γνώμη μεταξύ των πολιτικών προσώπων.

BEST OF TOTHEMAONLINE