ΛΕΜΕΣΟΣ: Απεβίωσε αιφνίδια 69χρονος από τη Μέσα Γειτονιά –Υπέστη ρήξη καρδιάς

ΛΕΜΕΣΟΣ: Απεβίωσε αιφνίδια 69χρονος από τη Μέσα Γειτονιά –Υπέστη ρήξη καρδιάς

Σε ρήξη τοιχώματος καρδίας οφείλεται ο αιφνίδιος θάνατος 69χρονου από τη Μέσα Γειτονιά της Λεμεσού.

Αυτό ήταν –σύμφωνα με πληροφορίες- τα πόρισμα της νεκροτομής επί της σορού του άτυχου άνδρα που διενεργήθηκε εντός της ημέρας (07/01) από την ιατροδικαστή της Δημοκρατίας Αγγελική Παπέττα.

Η νεκροτομή διενεργήθηκε κατόπιν επιθυμίας της οικογένειας του θανόντος, ο οποίος έχασε τη ζωή του αιφνιδίως κι ενώ φερόταν να τακτοποιεί αντικείμενα μετά από οικογενειακό τραπέζι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE