Ιρανός Πρόεδρος: Τα αμερικανικά συμφέροντα στη Μέση Ανατολή βρίσκονται πλέον 'σε κίνδυνο'

Ιρανός Πρόεδρος: Τα αμερικανικά συμφέροντα στη Μέση Ανατολή βρίσκονται πλέον 'σε κίνδυνο'

Ο Ιρανός Πρόεδρος, Χασάν Ροχανί, προειδοποίησε την Τρίτη 7/1 τον Γάλλο ομόλογό του Εμανουέλ Μακρόν ότι τα αμερικανικά συμφέροντα στη Μέση Ανατολή βρίσκονται πλέον "σε κίνδυνο" μετά τη δολοφονία του Ιρανού στρατηγού Κασέμ Σουλεϊμανί σε μια αεροπορική επιδρομή των ΗΠΑ στη Βαγδάτη.

 
"Οι ΗΠΑ πρέπει να γνωρίζουν ότι τα συμφέροντα και η ασφάλειά τους στην περιοχή βρίσκονται σε κίνδυνο και δεν μπορούν να αποφύγουν τις συνέπειες αυτού του μεγάλου εγκλήματος", δήλωσε ο Ροχανί στον Μακρόν σε τηλεφωνική τους συνομιλία, σύμφωνα με την ιρανική προεδρία.
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συγκίνηση στο Προεδρικό: Το μετάλλιο, η μεγάλη ευχή και η αναφορά στο Κυπριακό

Συγκίνηση στο Προεδρικό: Το μετάλλιο, η μεγάλη ευχή και η αναφορά στο Κυπριακό

Την ευγνωμοσύνη της Πολιτείας προς τον απόδημο Δαμιανό Κωνσταντίνου για την πολυετή και πολυσχιδή προσφορά του στην οικονομία, τη ναυτιλία, τον πολιτισμό και τον ελληνισμό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απονέμοντάς του το Μετάλλιο Εξαίρετης Προσφοράς της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE