ΛΕΜΕΣΟΣ: Υπερχείλισε ο Κούρης μετά από οκτώ χρόνια – VIDEO

ΛΕΜΕΣΟΣ: Υπερχείλισε ο Κούρης μετά από οκτώ χρόνια – VIDEO

Οι μεγάλες ποσότητες νερού που έπεσαν στη Λεμεσό τα τελευταία 24ωρα έφεραν την υπερχείλιση του μεγαλύτερου φράγματος στην Κύπρο, αυτό του Κούρη στην Άλασσα.

Συνολικά 7,4 εκατομμύρια κυβικά μέτρα νερού εισρεύσανε στον Κούρη τις τελευταίες μέρες με αποτέλεσμα την υπερχείλιση του τα μεσάνυχτα της Τετάρτης 08/01.

Μάλιστα αυτή είναι η τρίτη φορά, από το 1988 που κατασκευάστηκε το φράγμα, που υπερχειλίζει. Προηγούμενος, αυτό συνέβη το 2004, έπειτα το 2012 και το 2020.

Δείτε το βίντεο από την διαδικτυακή ομάδα «ΚΑΙΡΟΦΙΛΟΙ ΚΥΠΡΟΥ»  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η τοποθέτηση του Προεδρικού για το βίντεο που διέρρευσε - «Εξετάζεται υπόθεση υβριδικής δραστηριότητας εναντίον της ΚΔ»

Η τοποθέτηση του Προεδρικού για το βίντεο που διέρρευσε - «Εξετάζεται υπόθεση υβριδικής δραστηριότητας εναντίον της ΚΔ»

Θέση για το βίντεο που τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις, έλαβε η Κυβέρνηση μέσω γραπτής δήλωσης του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, κ. Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE