ΛΕΜΕΣΟΣ: Υπερχείλισε ο Κούρης μετά από οκτώ χρόνια – VIDEO

ΛΕΜΕΣΟΣ: Υπερχείλισε ο Κούρης μετά από οκτώ χρόνια – VIDEO

Οι μεγάλες ποσότητες νερού που έπεσαν στη Λεμεσό τα τελευταία 24ωρα έφεραν την υπερχείλιση του μεγαλύτερου φράγματος στην Κύπρο, αυτό του Κούρη στην Άλασσα.

Συνολικά 7,4 εκατομμύρια κυβικά μέτρα νερού εισρεύσανε στον Κούρη τις τελευταίες μέρες με αποτέλεσμα την υπερχείλιση του τα μεσάνυχτα της Τετάρτης 08/01.

Μάλιστα αυτή είναι η τρίτη φορά, από το 1988 που κατασκευάστηκε το φράγμα, που υπερχειλίζει. Προηγούμενος, αυτό συνέβη το 2004, έπειτα το 2012 και το 2020.

Δείτε το βίντεο από την διαδικτυακή ομάδα «ΚΑΙΡΟΦΙΛΟΙ ΚΥΠΡΟΥ»  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι διεργασίες μεταξύ του ΔΗΚΟ και του Προεδρικού, μετά τη δημοσιοποίηση από την εφημερίδα Πολίτης της εμπιστευτικής επιστολής που απέστειλε ο πρόεδρος του κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη. Η υπόθεση, αποκτά πλέον ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα, καθώς νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι το απόγευμα η Γραμματεία του ΔΗΚΟ μεταβαίνει στο Προεδρικό Μέγαρο για άμεση συνάντηση, με τον Πρόεδρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE