ΛΕΜΕΣΟΣ: Υπερχείλισε ο Κούρης μετά από οκτώ χρόνια – VIDEO

ΛΕΜΕΣΟΣ: Υπερχείλισε ο Κούρης μετά από οκτώ χρόνια – VIDEO

Οι μεγάλες ποσότητες νερού που έπεσαν στη Λεμεσό τα τελευταία 24ωρα έφεραν την υπερχείλιση του μεγαλύτερου φράγματος στην Κύπρο, αυτό του Κούρη στην Άλασσα.

Συνολικά 7,4 εκατομμύρια κυβικά μέτρα νερού εισρεύσανε στον Κούρη τις τελευταίες μέρες με αποτέλεσμα την υπερχείλιση του τα μεσάνυχτα της Τετάρτης 08/01.

Μάλιστα αυτή είναι η τρίτη φορά, από το 1988 που κατασκευάστηκε το φράγμα, που υπερχειλίζει. Προηγούμενος, αυτό συνέβη το 2004, έπειτα το 2012 και το 2020.

Δείτε το βίντεο από την διαδικτυακή ομάδα «ΚΑΙΡΟΦΙΛΟΙ ΚΥΠΡΟΥ»  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρουσίασε συγκεκριμένη πρόταση στον Στάρμερ για τις βάσεις - «Δεν θα χρησιμοποιηθούν σε επιθετικές επιχειρήσεις»

ΠτΔ: Παρουσίασε συγκεκριμένη πρόταση στον Στάρμερ για τις βάσεις - «Δεν θα χρησιμοποιηθούν σε επιθετικές επιχειρήσεις»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε σήμερα μακρά τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου, κατόπιν πρωτοβουλίας του τελευταίου, στο πλαίσιο των τακτικών επαφών των δύο ηγετών επι των γεωπολιτικών εξελίξεων στην ευρύτερη περιοχή.

BEST OF TOTHEMAONLINE