Η ΜΠΑΛΑ στον Κέρκεζ, αν θα ΓΡΑΨΟΥΝ Αντρέα Φράγκο!

Η ΜΠΑΛΑ στον Κέρκεζ, αν θα ΓΡΑΨΟΥΝ Αντρέα Φράγκο!

Σε μια εποχή που υπάρχει οικονομική στενότητα στην ΑΕΛ, όπου ψάχνουν φτηνούς παίχτες, στις προπονήσεις της ομάδας συμμετέχει κανονικά τις τελευταίες εβδομάδες ο Αντρέας Φράγκος. 

Ταλαιπωρήθηκε από σοβαρό τραυματισμό ο 23χρονος Κύπριος κεντρικός χαφ, δεν κοίταξε για ομάδα το περασμένο Καλοκαίρι.

Ουσιαστικά περιμένει την απόφαση του Ντούσαν Κέρκεζ, αν θα εγγραφεί στο ρόστερ ή θα πάει να παίξει δανεικός σε άλλη ομάδα.

Με δεδομένο ότι το συμβόλαιο του Φράγκου λήγει σε πέντε μήνες, αν η τεχνική ηγεσία δεν τον υπολογίζει, ένα λογικό σενάριο είναι να ζητήσει να το διακόψει πρόωρα.

Την περασμένη αγωνιστική περίοδο είχε πάει δανεικός στην ΕΝΠ, όμως του προέκυψε σοβαρός τραυματισμός. Έγραψε μόλις 4 συμμετοχές με τη φανέλα των βυσσινί στον θεσμό του πρωταθλήματος.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Η Προεδρία της ΕΕ, οι εκλογές στα κατεχόμενα και η νέα διευρυμένη συνάντηση για το Κυπριακό

ΠτΔ: Η Προεδρία της ΕΕ, οι εκλογές στα κατεχόμενα και η νέα διευρυμένη συνάντηση για το Κυπριακό

Αναφορικά με την ημερομηνία διεξαγωγής της νέας πενταμερούς για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατία Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε πως αναμένουμε τα Ηνωμένα Έθνη να προβούν σε σχετικές ανακοινώσεις.