ΠΑΦΟΣ: Αυξημένη ροή νερού στο Φαράγγι του Άβακα

ΠΑΦΟΣ: Αυξημένη ροή νερού στο Φαράγγι του Άβακα

Οι έντονες βροχοπτώσεις που σημειώθηκαν στην Επαρχία Πάφου προκάλεσαν αυξημένη ροή νερού στο Φαράγγι του Άβακα.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Τμήματος Δασών του  Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος προτρέπεται  το κοινό όπως για τη δική του ασφάλεια, λόγω αυξημένης ροής νερού στο Φαράγγι του Άβακα, όπως αποφεύγει τη χρήση του Μονοπατιού, μέχρι που το Τμήμα Δασών επανέλθει με νέα σχετική ανακοίνωση.

Σημειώνεται πως το Φαράγγι του Άβακα είναι ένα από τα πιο αξιόλογα τοπία και χαρακτηρίζεται πολύ επισκέψιμο ολόχρονα, αφού το  χαρακτηρίζεται από την πλούσια βιοποικιλότητα και διαθέτει μεγάλη ποικιλία ειδών χλωρίδας και πανίδας. 

Η πρόσβαση στο φαράγγι γίνεται μέσω ενός μονοπατιού, το οποίο απλώνεται κατά μήκος της κοίτη του ποταμού «Αυγά» και καλύπτεται περιμετρικά από πυκνή βλάστηση.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν Χριστοδουλίδης-Μητσοτάκης μετά τη συνάντηση του Έλληνα Πρωθυπουργού με τον Τούρκο Πρόεδρο - Μετέφερε τη θέση για επανέναρξη διαπραγματεύσεων

Τα είπαν Χριστοδουλίδης-Μητσοτάκης μετά τη συνάντηση του Έλληνα Πρωθυπουργού με τον Τούρκο Πρόεδρο - Μετέφερε τη θέση για επανέναρξη διαπραγματεύσεων

Αμετάβλητη παραμένει η θέση της Άγκυρας για λύση δυο κρατών στο Κυπριακό. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημερώθηκε για το χθεσινό τετ-α-τετ Μητσοτάκη-Ερντογάν στην Άγκυρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE