ΠΑΦΟΣ: Αυξημένη ροή νερού στο Φαράγγι του Άβακα

ΠΑΦΟΣ: Αυξημένη ροή νερού στο Φαράγγι του Άβακα

Οι έντονες βροχοπτώσεις που σημειώθηκαν στην Επαρχία Πάφου προκάλεσαν αυξημένη ροή νερού στο Φαράγγι του Άβακα.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Τμήματος Δασών του  Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος προτρέπεται  το κοινό όπως για τη δική του ασφάλεια, λόγω αυξημένης ροής νερού στο Φαράγγι του Άβακα, όπως αποφεύγει τη χρήση του Μονοπατιού, μέχρι που το Τμήμα Δασών επανέλθει με νέα σχετική ανακοίνωση.

Σημειώνεται πως το Φαράγγι του Άβακα είναι ένα από τα πιο αξιόλογα τοπία και χαρακτηρίζεται πολύ επισκέψιμο ολόχρονα, αφού το  χαρακτηρίζεται από την πλούσια βιοποικιλότητα και διαθέτει μεγάλη ποικιλία ειδών χλωρίδας και πανίδας. 

Η πρόσβαση στο φαράγγι γίνεται μέσω ενός μονοπατιού, το οποίο απλώνεται κατά μήκος της κοίτη του ποταμού «Αυγά» και καλύπτεται περιμετρικά από πυκνή βλάστηση.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο Αντώνης Δημητρίου, δικηγόρος της Black Cube

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο Αντώνης Δημητρίου, δικηγόρος της Black Cube

Δεν προκύπτει ότι το βίντεο της γνωστής υπόθεσης «Video Gate» αποτελεί υβριδική επίθεση κατά της Κυπριακής Δημοκρατίας, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο δικηγόρος της εταιρείας Black Cube, Αντώνης Δημητρίου. Όπως σημείωσε, η εταιρεία είχε θέσει εξ αρχής ως προϋπόθεση για να συνδράμει στις έρευνες, να μην αποκαλυφθεί η ταυτότητα του φυσικού ή νομικού προσώπου που την είχε εργοδοτήσει για την παραγωγή του βίντεο.

BEST OF TOTHEMAONLINE