Αγία Νάπα: Στις κάλπες 3334 εκλογείς

Αγία Νάπα: Στις κάλπες 3334 εκλογείς

 Στην αναπληρωματική εκλογή δημάρχου Αγίας Νάπας, την ερχόμενη Κυριακή, 12 Ιανουαρίου, δικαίωμα ψήφου έχουν 3334 εκλογείς, εκ των οποίων οι 2687 είναι Κύπριοι και οι 647 είναι Κοινοτικοί, σύμφωνα με την Κεντρική Υπηρεσία Εκλογών.

Η Υπηρεσία σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι οι εκλογείς για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα θα πρέπει να έχουν μαζί τους το εκλογικό τους βιβλιάριο ή το δελτίο ταυτότητάς τους ή και το έγγραφο που χρησιμοποίησαν για την εγγραφή τους, προκειμένου για Κοινοτικούς εκλογείς.  Για διευκόλυνσή τους οι Κοινοτικοί εκλογείς προτρέπονται να έχουν μαζί τους την Βεβαίωση Εγγραφής Πολίτη της Ένωσης (MEU1) ή το Πιστοποιητικό Εγγραφής Αλλοδαπού (A.R.C.).

Υπενθυμίζεται τέλος από την Υπηρεσία Εκλογών ότι οι ώρες ψηφοφορίας είναι από τις 7:00π.μ. μέχρι τις 6:00μ.μ., με διάλειμμα από τις 12:00μ. μέχρι τις 1:00μ.μ.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για αναζωογόνηση πυρόπληκτων περιοχών: «Χρειάζονται σχολεία, πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας και θέσεις εργασίας»

ΠτΔ για αναζωογόνηση πυρόπληκτων περιοχών: «Χρειάζονται σχολεία, πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας και θέσεις εργασίας»

Η δωρεά του Ιδρύματος της Coca-Cola ΗΒC ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ προς το Ινστιτούτο MountMed για την υλοποίηση του προγράμματος αναζωογόνησης των πυρόπληκτων περιοχών της ορεινής Λεμεσού είναι ενισχυτική των δράσεων της πολιτείας και των κοινοτήτων και στοχεύει στη διαμόρφωση μιας νέας, βιώσιμης προοπτικής για την ευρύτερη περιοχή με σεβασμό στον άνθρωπο και τις τοπικές κοινωνίες, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE