Αγία Νάπα: Στις κάλπες 3334 εκλογείς

Αγία Νάπα: Στις κάλπες 3334 εκλογείς

 Στην αναπληρωματική εκλογή δημάρχου Αγίας Νάπας, την ερχόμενη Κυριακή, 12 Ιανουαρίου, δικαίωμα ψήφου έχουν 3334 εκλογείς, εκ των οποίων οι 2687 είναι Κύπριοι και οι 647 είναι Κοινοτικοί, σύμφωνα με την Κεντρική Υπηρεσία Εκλογών.

Η Υπηρεσία σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι οι εκλογείς για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα θα πρέπει να έχουν μαζί τους το εκλογικό τους βιβλιάριο ή το δελτίο ταυτότητάς τους ή και το έγγραφο που χρησιμοποίησαν για την εγγραφή τους, προκειμένου για Κοινοτικούς εκλογείς.  Για διευκόλυνσή τους οι Κοινοτικοί εκλογείς προτρέπονται να έχουν μαζί τους την Βεβαίωση Εγγραφής Πολίτη της Ένωσης (MEU1) ή το Πιστοποιητικό Εγγραφής Αλλοδαπού (A.R.C.).

Υπενθυμίζεται τέλος από την Υπηρεσία Εκλογών ότι οι ώρες ψηφοφορίας είναι από τις 7:00π.μ. μέχρι τις 6:00μ.μ., με διάλειμμα από τις 12:00μ. μέχρι τις 1:00μ.μ.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Σήμερα η πρώτη συνάντηση των διαπραγματευτών: H ρητορική Ερχιουρμάν, οι εσωτερικές αντιδράσεις και οι γεωπολιτικές σκιές

Κυπριακό: Σήμερα η πρώτη συνάντηση των διαπραγματευτών: H ρητορική Ερχιουρμάν, οι εσωτερικές αντιδράσεις και οι γεωπολιτικές σκιές

Σε κλίμα επιβαρυμένο από νέες εντάσεις, πολιτικές αιχμές και αυξημένη καχυποψία, οδηγούνται σήμερα, οι δύο διαπραγματευτές του Κυπριακού. Η συνάντηση Μενέλαου Μενελάου και Μεχμέτ Ντάνα-η πρώτη μετά την εκλογή του Τουφάν Έρχιουρμάν- δεν αναμένεται να παράξει ουσιαστική πρόοδο, αλλά ήδη λειτουργεί ως βαρόμετρο για το τι έχει αλλάξει και, κυρίως, για το τι δεν έχει.