Αγία Νάπα: Στις κάλπες 3334 εκλογείς

Αγία Νάπα: Στις κάλπες 3334 εκλογείς

 Στην αναπληρωματική εκλογή δημάρχου Αγίας Νάπας, την ερχόμενη Κυριακή, 12 Ιανουαρίου, δικαίωμα ψήφου έχουν 3334 εκλογείς, εκ των οποίων οι 2687 είναι Κύπριοι και οι 647 είναι Κοινοτικοί, σύμφωνα με την Κεντρική Υπηρεσία Εκλογών.

Η Υπηρεσία σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι οι εκλογείς για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα θα πρέπει να έχουν μαζί τους το εκλογικό τους βιβλιάριο ή το δελτίο ταυτότητάς τους ή και το έγγραφο που χρησιμοποίησαν για την εγγραφή τους, προκειμένου για Κοινοτικούς εκλογείς.  Για διευκόλυνσή τους οι Κοινοτικοί εκλογείς προτρέπονται να έχουν μαζί τους την Βεβαίωση Εγγραφής Πολίτη της Ένωσης (MEU1) ή το Πιστοποιητικό Εγγραφής Αλλοδαπού (A.R.C.).

Υπενθυμίζεται τέλος από την Υπηρεσία Εκλογών ότι οι ώρες ψηφοφορίας είναι από τις 7:00π.μ. μέχρι τις 6:00μ.μ., με διάλειμμα από τις 12:00μ. μέχρι τις 1:00μ.μ.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Αναζητώντας τη βάση της διαπραγμάτευσης - Ο ΠτΔ προτείνει πολυμερή στη βάση συγκλίσεων μέχρι το Κραν Μοντάνα

Κυπριακό: Αναζητώντας τη βάση της διαπραγμάτευσης - Ο ΠτΔ προτείνει πολυμερή στη βάση συγκλίσεων μέχρι το Κραν Μοντάνα

Σχεδόν πενήντα δύο χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και τη συνεχιζόμενη κατοχή, το Κυπριακό εξακολουθεί να ανακυκλώνεται γύρω από το ίδιο βασικό ερώτημα: ποια είναι τελικά η βάση της λύσης; Η τριμερής συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, κατέδειξε με σαφήνεια ότι το πρόβλημα δεν εντοπίζεται μόνο στις γνωστές διαφωνίες επί της ουσίας, αλλά κυρίως, στη διαφωνία για το πώς και από πού αρχίζει η ίδια η διαδικασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE