Σαββίδης για επίμαχο βίντεο - «Υπάρχουν στοιχεία και πρόσωπα, όλα θα αξιολογηθούν»
Ανέλαβε σήμερα καθήκοντα ο Ανδρέας Πασχαλίδης, ο Ανεξάρτητος Ποινικός Ανακριτής που διόρισε ο Γενικός Εισαγγελέας για την διερεύνηση του επίμαχου βίντεο.

Υπενθυμίζουμε πως λόγω οδικής σύγκρουσης, που συνέβη στην υπόγεια διάβαση του κυκλικού κόμβου Αρχαγγέλου (παρά το γήπεδο του ΑΠΟΕΛ), η διάβαση έχει κλείσει για την τροχαία κίνηση, η οποία διοχετεύεται πλέον από τον υπέργειο κυκλικό κόμβο.
Στην περιοχή παρατηρείται πυκνή τροχαία κίνηση. Ως εκ τούτου, οι οδηγοί προτρέπονται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και υπομονετικοί και να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα.
Κλειστός είναι επίσης, ο δρόμος Αγίου Θεράπωντος – Άλασσας, που οδηγεί στη σήραγγα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Πάφου, λόγω κατολίσθησης όγκων χώματος και βράχων.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




