Κύπρος: Κλείνει δρόμους η κακοκαιρία – Υπερχείλισε ο Πεδιαίος ποταμός

Κύπρος: Κλείνει δρόμους η κακοκαιρία – Υπερχείλισε ο Πεδιαίος ποταμός

Η Αστυνομία ενημερώνει το κοινό ότι, η οδός Αλεξανδρουπόλεως, παρά το χώρο στάθμευσης οχημάτων του Δημαρχείου Στροβόλου, έχει κλείσει για την κυκλοφορία λόγω υπερχείλισης του Πεδιαίου ποταμού.

Υπενθυμίζουμε πως λόγω οδικής σύγκρουσης, που συνέβη στην υπόγεια διάβαση  του κυκλικού κόμβου Αρχαγγέλου (παρά το γήπεδο του ΑΠΟΕΛ), η διάβαση έχει κλείσει για την τροχαία κίνηση, η οποία διοχετεύεται πλέον από τον υπέργειο κυκλικό κόμβο.

Στην περιοχή παρατηρείται πυκνή τροχαία κίνηση. Ως εκ τούτου, οι οδηγοί προτρέπονται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και υπομονετικοί και να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα. 

Κλειστός είναι επίσης, ο δρόμος Αγίου Θεράπωντος – Άλασσας, που οδηγεί στη σήραγγα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Πάφου, λόγω κατολίσθησης όγκων χώματος και βράχων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Ενδεχομένως νέο Εθνικό Συμβούλιο στις αρχές Ιουλίου - Δεν επηρεάζει τις προσπάθειες στο Κυπριακό η παραίτηση Στάρμερ»

ΠτΔ: «Ενδεχομένως νέο Εθνικό Συμβούλιο στις αρχές Ιουλίου - Δεν επηρεάζει τις προσπάθειες στο Κυπριακό η παραίτηση Στάρμερ»

Εποικοδομητική χαρακτήρισε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, τη σημερινή, πρώτη υπό τη νέα σύνθεση του, σύσκεψη του Εθνικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE