Κύπρος: Κλείνει δρόμους η κακοκαιρία – Υπερχείλισε ο Πεδιαίος ποταμός

Κύπρος: Κλείνει δρόμους η κακοκαιρία – Υπερχείλισε ο Πεδιαίος ποταμός

Η Αστυνομία ενημερώνει το κοινό ότι, η οδός Αλεξανδρουπόλεως, παρά το χώρο στάθμευσης οχημάτων του Δημαρχείου Στροβόλου, έχει κλείσει για την κυκλοφορία λόγω υπερχείλισης του Πεδιαίου ποταμού.

Υπενθυμίζουμε πως λόγω οδικής σύγκρουσης, που συνέβη στην υπόγεια διάβαση  του κυκλικού κόμβου Αρχαγγέλου (παρά το γήπεδο του ΑΠΟΕΛ), η διάβαση έχει κλείσει για την τροχαία κίνηση, η οποία διοχετεύεται πλέον από τον υπέργειο κυκλικό κόμβο.

Στην περιοχή παρατηρείται πυκνή τροχαία κίνηση. Ως εκ τούτου, οι οδηγοί προτρέπονται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και υπομονετικοί και να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα. 

Κλειστός είναι επίσης, ο δρόμος Αγίου Θεράπωντος – Άλασσας, που οδηγεί στη σήραγγα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Πάφου, λόγω κατολίσθησης όγκων χώματος και βράχων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Άνευ προηγουμένου η εξαιρετική συνεργασία ανάμεσα σε Κύπρο και ΗΠΑ

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Άνευ προηγουμένου η εξαιρετική συνεργασία ανάμεσα σε Κύπρο και ΗΠΑ

Στη συνεχώς αναπτυσσόμενη στρατηγική σχέση ανάμεσα σε Κύπρο και ΗΠΑ αναφέρθηκε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, μιλώντας στη δεξίωση της Πρεσβείας των ΗΠΑ, στη Λευκωσία, με την ευκαιρία της 250ης επετείου από την Ανεξαρτησία των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.