ΛΕΜΕΣΟΣ: Θλίψη- Έφυγε από τη ζωή ο Ανδρέας Λιοτατής – VIDEO

ΛΕΜΕΣΟΣ: Θλίψη- Έφυγε από τη ζωή ο Ανδρέας Λιοτατής – VIDEO

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή το πρωί της Τετάρτης (08/01) ο αγαπημένος ταχυδακτυλουργός Ανδρέας Λιοτατής.

Ο Ανδρέας Λιοτατής ήταν γνωστός στο Κυπριακό κοινό και ειδικά στην Λεμεσό για τις εμφανίσεις του σε διάφορα πάρτι, εκδηλώσεις αλλά και σε τηλεοπτικές εκπομπές, διασκεδάζοντας το κοινό με τα ταχυδακτυλουργικά του κόλπα.  

Ήταν ο ειδικός για να καθηλώνει τα μικρά παιδιά με τις ξεκαρδιστικές δυνατότητες του και τα κόλπα του. 

Να αναφέρουμε επίσης ότι έλαβε μέρος σε μεγάλα shows στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και η καριέρα του έγινε γνωστή διεθνές.  

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα τα βλέμματα στην επίσκεψη Γκουτέρες - Τα ΗΕ βλέπουν ευκαιρία για πρόοδο στο Κυπριακό

Όλα τα βλέμματα στην επίσκεψη Γκουτέρες - Τα ΗΕ βλέπουν ευκαιρία για πρόοδο στο Κυπριακό

Μετά τις χωριστές συναντήσεις της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Μαρία Ανχελα Ολγκίν με τους δύο ηγέτες τη Δευτέρα, η προσοχή στρέφεται τώρα στην επίσκεψη του ΓΓ και στην ευκαιρία που προσφέρει για την υποστήριξη περαιτέρω προόδου στις συνομιλίες, αναφέρουν τα ΗΕ στην Κύπρο σε ανάρτηση στο Χ το απόγευμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE