ΛΕΜΕΣΟΣ: Θλίψη- Έφυγε από τη ζωή ο Ανδρέας Λιοτατής – VIDEO

ΛΕΜΕΣΟΣ: Θλίψη- Έφυγε από τη ζωή ο Ανδρέας Λιοτατής – VIDEO

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή το πρωί της Τετάρτης (08/01) ο αγαπημένος ταχυδακτυλουργός Ανδρέας Λιοτατής.

Ο Ανδρέας Λιοτατής ήταν γνωστός στο Κυπριακό κοινό και ειδικά στην Λεμεσό για τις εμφανίσεις του σε διάφορα πάρτι, εκδηλώσεις αλλά και σε τηλεοπτικές εκπομπές, διασκεδάζοντας το κοινό με τα ταχυδακτυλουργικά του κόλπα.  

Ήταν ο ειδικός για να καθηλώνει τα μικρά παιδιά με τις ξεκαρδιστικές δυνατότητες του και τα κόλπα του. 

Να αναφέρουμε επίσης ότι έλαβε μέρος σε μεγάλα shows στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και η καριέρα του έγινε γνωστή διεθνές.  

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: Είδε Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και Έρχιουρμαν - Προετοιμάζονται για μία συνάντηση 5 + 1- Πότε επιστρέφει στην Κύπρο

Ολγκίν: Είδε Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και Έρχιουρμαν - Προετοιμάζονται για μία συνάντηση 5 + 1- Πότε επιστρέφει στην Κύπρο

Θα επιστρέψει στην Κύπρο σε δύο εβδομάδες μετά από επαφές σε Αθήνα, Άγκυρα και Βρυξέλλες, δήλωσε την Παρασκευή η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν μετά από συνάντηση, που είχε το απόγευμα της Παρασκευής με τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE