ΛΕΜΕΣΟΣ: Θλίψη- Έφυγε από τη ζωή ο Ανδρέας Λιοτατής – VIDEO

ΛΕΜΕΣΟΣ: Θλίψη- Έφυγε από τη ζωή ο Ανδρέας Λιοτατής – VIDEO

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή το πρωί της Τετάρτης (08/01) ο αγαπημένος ταχυδακτυλουργός Ανδρέας Λιοτατής.

Ο Ανδρέας Λιοτατής ήταν γνωστός στο Κυπριακό κοινό και ειδικά στην Λεμεσό για τις εμφανίσεις του σε διάφορα πάρτι, εκδηλώσεις αλλά και σε τηλεοπτικές εκπομπές, διασκεδάζοντας το κοινό με τα ταχυδακτυλουργικά του κόλπα.  

Ήταν ο ειδικός για να καθηλώνει τα μικρά παιδιά με τις ξεκαρδιστικές δυνατότητες του και τα κόλπα του. 

Να αναφέρουμε επίσης ότι έλαβε μέρος σε μεγάλα shows στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και η καριέρα του έγινε γνωστή διεθνές.  

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μπροστά με… ανάσα! Ντέρμπι κορυφής και μεγάλες ανατροπές στη νέα δημοσκόπηση του «Φ»

Μπροστά με… ανάσα! Ντέρμπι κορυφής και μεγάλες ανατροπές στη νέα δημοσκόπηση του «Φ»

Εξαιρετικά ρευστή παραμένει η πολιτική εικόνα στην Κύπρο ενόψει των βουλευτικών εκλογών της 24ης Μαΐου 2026, σύμφωνα με τη δεύτερη μεγάλη δημοσκόπηση του «Φ» που διενεργήθηκε από την εταιρεία EXPLORER.

BEST OF TOTHEMAONLINE